Bukuria

Për herë të parë, Kim Kardashian zbulon flokët e saj të vërtetë

Për herë të parë, Kim Kardashian zbulon flokët e saj

Pa shkëlqim, pa zgjatim, më të hollë dhe të thatë flokët e Kim Kardashian janë shumë larg atyre që shikojmë në fotot e saj dhe eventet ku shfaqet.

Për herë të parë, Kim Kardashian zbulon flokët e saj

Ishte vajza e saj 9 vjeç North West që e nxori në një video në TikTok nënën në këto ditë festash me pizhame dhe flokët e lagur.

Komentuesit pastaj aq deshën për të lënë komentet e tyre.

Për herë të parë, Kim Kardashian zbulon flokët e saj

Dikush shkruante se fajin e kanë lyerjet e tepërta për këtë dëmtim të flokëve. Të tjerë shpreheshin të lumtur që edhe Kim i ka flokët si gjithë të tjerët.

North në fakt e bën gjithmonë këtë. Edhe kur Kim nuk kishte postuar asnjëherë video nga shtëpia, me ishte North ajo që bëri video live cep më cep shtëpisë.