Bukuria

Armina propozon kremrat më të mirë SPF

Armina propozon kremrat më të mirë SPF

Për shumë njerëz vendosja e kremit SPF shihet si një domosdoshmëri që duhet të zbatohet vetëm në verë, veçanërisht gjatë pushimeve dhe ky është gabimi.

SPF është aleat i fytyrës në çdo moment. Në blogun e saj “The Rebel Heart” Armina Mevlani përmend edhe njëherë përfitimet e përdorimit të kremit SPF dhe jep pastaj sugjerimet e saj për markat më të mira.

Armina propozon kremrat më të mirë SPF

Linku për porosi

Një prej këtyre kremrave, Dermastir Luxury gjendet në Shqipëri tek Aoos.

Armina propozon kremrat më të mirë SPF

Linku për porosi

Pastaj sugjerim i Arminës është edhe Sturm, nga Dr. Barbara Sturm.

Armina propozon kremrat më të mirë SPF

Linku për porosi

Armina propozon kremrat më të mirë SPF

Linku për porosi

“Gjatë pushimeve të verës duhet ta vendosni kremin kundër diellit 20 minuta para se të shkoni në plazh dhe të jeni në kontakt me diellin”, sugjeron Armina dhe sigurisht mos harro zonën rreth qafës.