Bukuria

RIP vetullat perfekte të Instagramit

RIP vetullat perfekte të Instagramit

Lamtumirë vetullat e Instagramit të tejmbushura dhe të harkuar në mënyrë perfekte. Tendencat e grimit kanë evoluar drejt një pamjeje më natyrale. Vetullat e padisiplinuara apo patrajtuara, ato në zbardhurat apo të viteve `90 janë më në modë se kurrë.

Pesë janë tendencat e vitit 2023.

Gjëja më e mirë, përveçse duken bukur, është se nuk ka nevojë për shumë përpjekje. Sidomos variant i fundit fare.

Vetullat e zbardhura

RIP vetullat perfekte të Instagramit

Vetullat e holla të viteve '90

RIP vetullat perfekte të Instagramit

Vetullat e laminuara

RIP vetullat perfekte të Instagramit

RIP vetullat perfekte të Instagramit

Vetullat e drejta

RIP vetullat perfekte të Instagramit

Vetullat pa mirëmbajtje

RIP vetullat perfekte të Instagramit