Bukuria

Sekreti për të lyer sytë pa laps të zi si Anxhelina Hadergjonaj

Sekreti për të lyer sytë pa laps të zi si Anxhelina

Gjërat që mësojmë nga Anxhelina Hadërgjonaj për make-up i japim shumë rëndësi, duke marrë parasysh faktin që ka bashkëjetuar me Ariel-in, një nga artistët më të njohur të makijazhit në Amerikë.

Ariel i ka mësuar shumë truke Anxhelinës, si p.sh. nëse bishtin e makijazhit të syrit e bën drejtë atëherë zgjatet bishtin, ndërsa nëse e bën për lart ai shkurtohet.

Ajo tregon se nuk përdor penel apo laps të zi, vetëm nëse bën ndonjë makijazh kur bën penel dhe buzë të kuqe.

Dhe në vend të penelit apo lapsit por një pluhur kafe të errët me një furçë të hollë, që e vendos shumë pranë qerpikëve dhe në pjesën e jashtme. (minuta 10.00)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun shooting and editing this video @anxhelina ? Thank you @albanramosaj for helping us! I hope you guys like it !?

A post shared by Agnesa Hadergjonaj (@agnesahadergjonaj) on