Bukuria

Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të famshme

Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të

Metoda e vendosjes së extensions me kapëse është e dalë modë. Për më tepër nuk është as komode. Dhëmbëza e kapëse në lëkurën delikate të kokës që rëndojnë dhe tërheqin flokun poshtë… mjafton përshkrimi për ta imagjinuar, edhe nëse kurrë nuk e ke provuar.

Me shumë mundësi do ta provosh tani, por me një mënyrë shumë më të lehtë. Ke dëgjuar ndonjëherë për “Tape Extensions”? Kjo është mënyra që përdoret në çdo “Bamboo Nail Bars”. Këtë zgjedhin edhe vajzat e famshme, nga Elvana Gjata, tek Dafina Zeqiri, Tuna, Fifi, Loredana apo Dhurata Dora.

Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të
Dafina Zeqiri
Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të
Fifi
Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të
Tuna
Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të
Dhurata Dora
Sekreti që fshihet pas flokëve të gjata të vajzave të
Elvana Gjata

Flokët janë të vendosur në ngjitës që vendoset dhe hiqet shumë lehtë. Kuratoret e Bamboo kanë realizuar edhe dy video, si hiqen dhe si vihen këto Extensions, sa për të dhënë idenë.

Si vihet!


Si hiqet!


Rezultati!


5 avantazhe të “Tape Extensions”?

Hiqen dhe rivendosen çdo dy muaj dhe një palë extensions mund të përdoren deri në dy vjet. – Pra s`është diçka e përkohshme.

Mjafton vetëm 1 orë në dispozicion për t`i vendosur. – Kështu nuk justifikohesh dot se je shumë e ngarkuar.

Nuk e dëmtojnë flokun tënd.

Nuk ndjen dhimbje as gjatë vendosjes dhe as më pas.

Mbi të gjitha, Bamboo Nail Bars është kujdesur që floku i përdorur të jetë 100% natyral. I hollë, europian dhe që i përshtatet fibrës së flokut.

A nuk ia vlen për mbrëmjen e maturës, për një dasmë, për një festë, për një set fotosh, ose thjesht për qejf?

Lëre një takim tek një nga Bamboo Nail Bars, aty ku e ke më afër me shtëpinë apo punën dhe shijoje!

-Rr.Kavajës 0692020353
-Ring Center 0692020182
-Rr.Elbasanit 0692020183
-Kristal Center 0692020693

Për më shumë informacion shkruaj në DM.

Ps. Çmimi varet nga numri i Extensions: 25 euro/tape.