Bukuria

Shndërrime totale për hir të një roli

Shndërrime totale për hir të një roli

Të jesh aktor nuk mjafton vetëm të aktrosh. Ndonjëherë sakrificat janë edhe më të mëdha dhe nisin shumë orë para se të ndizen kamerat.

Janë ato rastet kur artistët shndërrohen totalisht, shpeshherë edhe në monstra.

Ndryshimin është aq i madh sa e kupton kush e luan rolin vetëm nëse lexon titrat.

Bright Side ka sjellë 10 ndryshime.

Sarah Paulson si Linda Trip në American Crime Story

Shndërrime totale për hir të një roli

Emma Thompson si Agatha Trunchbull në Matilda

Shndërrime totale për hir të një roli

Mia Goth si Pearl në X (2022)

Shndërrime totale për hir të një roli

Helena Bonham Carter si Ari në Planet of the Apes

Shndërrime totale për hir të një roli

Famke Janssen si Muriel në Hansel and Gretel (

Shndërrime totale për hir të një roli

Stanley Tucci si George Harvey në The Lovely Bones

Shndërrime totale për hir të një roli

Jamie Clayton si Pinhead në Hellraiser

Shndërrime totale për hir të një roli

Sean Penn su David Kleinfeld në Carlito’s Way

Shndërrime totale për hir të një roli

Hugo Weaving si the Red Skull në Captain America: The First Avenger

Shndërrime totale për hir të një roli

Sebastian Stan në A Different Man

Shndërrime totale për hir të një roli