Bukuria

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë operacione plastike

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Të jesh një person i famshëm nuk është e lehtë. Shumica prej nesh e mbyllim punën pasdite dhe vazhdojmë jetën pa e vrarë mendjen se si do dukemi nesër kur të shkojmë në punë sërish apo si do dukemi edhe kur të dalim në rrugë. VIP-at nuk e kanë këtë luks. Duhet të duken gjithmonë bukur. Ata duhet të jenë gati edhe për ndonjë paparac. Kështu detyrohen të ruajnë më gjatë rininë, edhe përmes ndërhyrjeje estetike. Bright Side me një aplikacion ka postuar variantin e 17 personazheve të njohur, nëse s`do kishin bërë operacione plastike.

Emmanuelle Béart 58

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Uma Thurman 50

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Meg Ryan at 60

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Teri Hatcher at 53

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Renée Zellweger at 53

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Amanda Lear at 83

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Lindsay Lohan at 33

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Nicole Kidman at 54

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Mickey Rourke at 58

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Courteney Cox at 55

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Victoria Beckham at 47

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Céline Dion at 51

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Pamela Anderson at 52

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Joan Rivers at 77

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Linda Evangelista at 50

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Jane Fonda at 82

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Cher at 76

Si do dukeshin 17 të famshëm nëse s`do kishin bërë

Tiranapost.al