Bukuria

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që preferojnë t`i mbajnë të shkurtër

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Disa prej vajzave e grave të famshme kanë zgjedhur të mos i rrisin kurrë flokët, si Pink. Të tjera si Charlize Theron i kanë prerë njëherë, e kanë kuptuar që duken bukur dhe nuk i kanë rritur më. Po si do të dukeshin në këtë fazë të jetës nëse i rritin flokët?

Bright Side ka përdorur një aplikacion. Shiko fotot dhe në fund mund të zgjedhësh atë që duket më bukur e atë që bën mirë të mos i zgjasë më kurrë.

Tilda Swinton

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Jamie Lee Curtis

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Ruby Rose

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Halle Berry

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Michelle Williams

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Zoë Kravitz

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Natalie Portman

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Dame Judi Dench

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Kris Jenner

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Halsey

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Samira Wiley

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Pink

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Sharon Osbourne

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Audrey Tautou

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Lupita Nyong’o

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Charlize Theron

Si do të dukeshin me flokë të gjatë personazhet që

Tiranapost.al