Bukuria

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Jemi mësuar t'i shohim personazhet e famshëm të veshur plotësisht, me grim të ndezur dhe modele flokësh të bukur. Megjithatë, disa të famshëm nuk hezitojnë të shfaqen në publik pa grim. Falë kësaj ne mund të sigurojmë veten se gratë më të bukura në botë janë po aq simpatike pa kozmetikë.

Katie Holmes

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Naomi Watts

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Tyra Banks

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Diane Kruger

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Gwen Stefani

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Alicia Silverstone

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Eva Longoria

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Milla Jovovich

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Salma Hayek dhe Penelope Cruz

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Shakira

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Adele

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Sharon Stone

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Catherine Zeta-Jones

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Christina Aguilera

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Si duken gratë më të bukura të Hollivudit pa makeup

Tiranapost.al