Bukuria

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë dekadën e ardhshme

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Kur fundi i një dekade "rrit kokën", tendenca për të reflektuar mbi të kaluarën dhe për tu inspiruar mbi mundësitë e së ardhmes është e pashmangshme.

Më shumë se në çdo dekadë që ka qenë më parë, adoleshentët kanë shërbyer për ndryshime të shpejta, për të mirë dhe për të keq, në pothuajse gjithçka.

Nga 2010 në 2019, ne pamë se si Instagram transformoi mënyrën se si ne e shohim botën, Meghan Markle ndryshoi “fytyrën” e Familjes Mbretërore, Grime uzurpoi muzikën e kitarës, takat u ulën, vetullat u rritën dhe një mandarinë hyri në Shtëpinë e Bardhë.

Nëse dekada e kaluar heroizoi flokët me ngjyrë ylber dhe thirrje të kulturës, atëherë çfarë do të rezervojë 2020-ta për botën e bukurisë?

Ndërsa vështrojmë një epokë krejt të re (vitet '20 -të?) ELLE provoi listën e krijuesve të bukurisë New Wave të Fashion Awards për parashikimet e tyre për atë që mban e ardhmja e bukurisë ...

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Në të ardhmen do të ketë ...

'Kreativitet dhe individualitet. Më shumë eksperimentime dhe një zhvendosje në atë që konsiderohet e bukur në shoqëri. Mediat sociale po lehtësojnë shikimin dhe ajo që nuk u pa disa vjet më parë në media tani festohet.

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Trendi i madh i bukurisë në vitin 2020 do të jetë ...

Për një kohë të gjatë tani, tendenca ka qenë një pamje shumë e natyrshme. Unë mendoj se ne jemi gati të argëtohemi dhe të luajmë me ngjyrat dhe tekstet, një qasje më joshëse për make-up por në një mënyrë shumë moderne.

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Në vitin 2020 do të vesh ...

Pigmente metalike që mund t'i përdorni në sy, faqe ose buzë si ato nga Mehron ose MAC.

Shkëlqim buzësh. Linjë buzësh për të shkuar me shkëlqim të pastër ose si baza perfekte për një buzëkuq ultra mat.

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Në të ardhmen do të ketë ...

Unë e shoh të ardhmen e bukurisë si më fluide sepse imazhi i përsosmërisë që media sociale ka krijuar është kaq i mërzitshëm dhe nuk mund të mbahet për shumë më gjatë.

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Trendi i madh i bukurisë në vitin 2020 do të jetë ...

Djem me thonjtë me manikyr.

Produkte të qëndrueshme dhe të riciklueshme të thonjve. Provoni vezullimin biodegradues Eco Stardust për një alternativë miqësore me mjedisin për artin e thonjve.

Në të ardhmen do të ketë ...

Do të doja të shihja makijazhin dhe bukurinë në një botë më holistike, ku ajo që hamë dhe se si kujdesemi për veten llogaritet si një regjim bukurie po aq sa grimi dhe kujdesi për lëkurën.

Tendencat e bukurisë të destinuara të mbizotërojnë

Trendi i madh i bukurisë në vitin 2020 do të jetë ...

Më shumë është më shumë! Ndihet sikur po kalojmë përfundimisht nga mjegulla "influencuese", ku të gjithë aplikojnë të njëjtën rrudhë të prerë dhe kontur dhe në një territor më ekspresiv dhe aventuresk. Shfaqjet televizive si Euphoria kanë demonstruar në mënyrë të shkëlqyeshme se si grimi mund të përdoret në një mënyrë të gjallë, me më pak kontroll dhe më shumë dramë.

Kjo do të vazhdojë deri në vitin 2020. E pashmangshme është që trazirat në botë sot të mos pasqyrohen në mënyrën se si shprehemi, ashtu si në fillim të viteve '70.

*Elle