Bukuria

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e rinisë

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e

Sa herë në ditë thua: Ehhh si i kam pasur unë flokët në adoleshencë! Të butë, me shkëlqim, të rëndë. Me kalimin e viteve flokët plaken. Ca nga koha, ca nga faktorët ambientalë, pluhuri, pjastra, dekoloranti, fija degradon dhe duket pa jetë. Po jo për të gjithë. Vajzat e famshme, ato që dalin në televizor e në Instagram kanë siguruar rininë e përjetshme të flokëve. Atyre nuk iu duken si kashtë. Atyre u shkëlqejnë gjithmonë. Si? Përmes trajtimit të flokëve me keratinë bimore, që nuk është më sekret, nga ky moment. Dhe po nga ky moment mund të lësh një orar tek një nga katër Bamboo Nail Bar për t`i trajtuar edhe ti.

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e

Bamboo Nail Bar Kristal Center 0692020693

Bamboo Nail Bar Ring Center 0692020182

Bamboo Nail Bar Kompleksi Delijorgji 0692020353

Bamboo Nail Bar Rr. Elbasanit 0692020183

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e

Po cilat janë përfitimet konkrete të trajtimit me keratinë bimore? Se në fund të fundit ajo që dëmtohet më tepër tek flokët është pikërisht keratina.

- Recetë për të gjitha llojet e flokut; natyral, të dëmtuar, të lyer.

- Më shumë ndriçim dhe gjallërim ngjyrës.

- Rigjenerim i shpejtë i kutikulit pas ngjyrosjes apo zbardhjes me dekolorant.

- Rikthim i elesticitetit njësoj si flokët natyral.

- Flokë i disiplinuar, kaçurrel, i drejtë, i valëzuar

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e

Trajtimi që po bëjnë vipat për të pasur flokët e

*PS: Mos e ngatërro me keratinën shtrirëse. Ajo i jep vetëm formën që ti do. Keratina bimore është një procedurë e tërë trajtimi, pas të cilës do zbukurosh flokët, por do ndihesh edhe më e relaksuar. Bëja së pari dhuratë vetes, pastaj edhe ndonjë mikeje që ke për zemër e që ankohet vazhdimisht për flokët e pabindur!