Bukuria

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Pranvera vjen me lule, vjen me fustane dhe vjen edhe me më shumë kujdes ndaj detajeve. E ke shtyrë si e ke shtyrë dimrin, kur herë i ke bërë thonjtë e herë ke përtuar, se të kanë ndihmuar dorashkat për t`i fshehur duart, tani s`ke ç`bën. Do rinisësh t`i trajtosh, e t`i zbukurosh duart.

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Vendin e di tashmë, tek Bamboo, që ka 4 adresa e që rezervon me një telefonatë.

Bamboo Nail Bar Kristal Center 0692020693
Bamboo Nail Bar Ring Center 0692020182
Bamboo Nail Bar Kompleksi Delijorgji 0692020353
Bamboo Nail Bar Rr. Elbasanit 0692020183

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Sa për trendet do t`i njohësh paraprakisht. E lezetshmja e këtij sezoni, është se thonjtë nuk kanë një ngjyrë konkrete. Në modë është çdo ngjyrë. Ama art është përzierja e ngjyrave, nëse do të tentosh më shumë. Për këtë të ndihmojnë vajzat e Bamboo që janë eksperte në këtë punë.

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Trendi i pranverës? Merre ylberin dhe vendose tek thonjtë!

Vetëm mos harro! Trendi i vërtetë i këtyrë muajve është forma. Ajo është ovale. Gjithsesi ti do zgjedhësh atë që të përshtatet me gishtat dhe duart.

Fundjavën e ke përpara! Shfrytëzoje për veten!