Bukuria

Unë jam një estetiste, stiliste flokësh dhe grimiere: Këtu, 3 këshilla bukurie

Unë jam një estetiste, stiliste flokësh dhe grimiere: Këtu,

Tiffany Lee, e licencuar si estetike, grimiere dhe stiliste flokësh ndan tre këshilla bukurie që do t'ju ndihmojnë në rutinën tuaj të përditshme.

Jepini lëkurës tuaj pushim.

Për problemet më të mëdha që ajo sheh në kujdesin e lëkurës, eksfolimi renditet në krye të listës. "Unë mendoj se shumë njerëz thjesht ndjekin një person që e duan në mediat sociale, i cili mund të mos jetë i arsimuar për kujdesin e lëkurës dhe në vend të kësaj thjesht rekomandojnë produkte që i përdorin personalisht," thotë ajo, duke vënë në dukje se kjo strategji e kujdesit të lëkurës mund të çojë në acarim. Dhe gjithë ai agresion i produktit padyshim që nuk bën mrekulli për lëkurën tuaj,

“Gjithmonë jepini një pushim lëkurës tuaj – përdorni vetëm ato eksfoliues të fuqishëm një herë në javë, ose ndoshta edhe më pak.”


Argëtohuni me grimin.

Ndonjëherë të qenurit e bukur nuk është aq serioze. Rasti në fjalë: Luani me ngjyrat. “Kam hasur në kaq shumë gra që kanë aq frikë të provojnë gjëra të reja në grim. Provoni një ngjyrë! Unë njoh kaq shumë njerëz që nuk do të veshin as buzëkuq, sepse është shumë i huaj për ta.

Mbroni gjithmonë lëkurën.

Ju duhet të kujdeseni për lëkurën tuaj me antioksidantë dhe krem rigjenerues. "Unë me të vërtetë mendoj se të gjithë duhet të përdorin vitaminë C," thotë ajo. "Pavarësisht në çfarë forme e merrni, ju duhet të mbusheni me antioksidantë."

Tiranapost.al