Bukuria

Video/ Si të krehësh balluken vetë në shtëpi me Gertën

Video/ Si të krehësh balluken vetë në shtëpi me

Gerta, e Gstudio ka vendosur të ndajë me ndjekësit e saj shpeshherë këshilla praktike për mirëmbatjejn e flokëve, por edhe rregullimin e tyre në kushte shtëpie, pa qenë e nevojshme të kërkoni ndihmë në një sallon bukurie, kur koha jo gjithmonë është në avantazh.
Në këtë video Gerta tregon se cilët janë hapat që duhen bërë dhe duket kaq e thjeshtë kur e bën ajo.Sigurisht, salloni i bukurisë dhe dora e një profesionisti mbetet gjjthnjë zgjedhja më e sigurt, por ka ditë kur mund ta bëni dhe vetë.