Bukuria

Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira

Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira

Një pjesë e madhe, sidomos e grave dhe atyre që janë personazhe publike ndërhyjnë në fytyrë. Disa me operacione plastike, të tjera me teknika të ndryshme kozmetike dhe trajtime të herëpashershme, disa për t`u përmirësuar, të tjera për të ruajtur bukurinë.

Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Kate Middleton

Edhe pse operacionet herë nuk sugjerohen e herë paragjykohen, e rëndësishme nuk është të mos ndërhysh për t`u përmirësuar, por të dish kur të ndalosh për të mos u shdnërruar totalisht në dikë tjetër.

Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Charlene Wittstock
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Jessica Simpson
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Catherine Zeta-Jones
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Sharon Stone
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Kim Basinger
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Madonna
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Kourtney Kardashian
Vipat me të cilat ndërhyrjet kanë bërë mrekullira
Bella Hadid

Bright Side ka ndarë fotot e grave të bukura, por që i kanë shtuar dozat e bukurisë falë ndërhyrjeve. Mes tyre është edhe dukesha Kate Middleton.

*Burimi Bright Side