Showbiz

Ça qejfi të shohësh emrat më të mirë të muzikës të zihen për Madonna-n

Ça qejfi të shohësh emrat më të mirë të

Stonimi i Madonnës në Eurovision i vriste veshin edhe një amatori a dëgjuesi të zakonshëm muzike, jo më muzikantëve e këngëtarëve me emër si Elton Deda.

[caption id="attachment_375609" align="aligncenter" width="720"] Foto nga Facebook[/caption]

“Eh moj Madonna. Stonaturë ke qenë e re, stonaturë kur u poqë, stonaturë kur u plake. O nëne o nëne, pop se kaq amatore je? Ueee sa turp më vjen tani”, shkroi Eltoni në Faceboo-un e tij ku u mblodhën më pas edhe emrat të tjerë të muzikës shqiptare si  Mira Konçi e Aleksandër Gjoka.

[caption id="attachment_375610" align="aligncenter" width="720"] Foto nga Facebook[/caption]

“Ka shumë këngëtarë me emër që edhe u ka rrëshkitur një moment zëri duke pasur edhe turret e gjata nëpër botë ose në disa këngë që mund t`i kenë ulur tonalitetin dhe është normale… por përsa i përket Madonnës këngët i ka shumë të bukura t`i dëgjosh, por live me aq sa e kam parë vlen për të dëshiruar vokalisht… sipas mendimit tim…”, shkruan Sandri poshtë postimit të Tonit.

[caption id="attachment_375611" align="aligncenter" width="720"] Foto nga Facebook[/caption]

[caption id="attachment_375612" align="aligncenter" width="720"] Foto nga Facebook[/caption]

Më pas në bisedë hyri Mira Konçi, e cila nuk ishte fanse e Madonnës ama as nuk i kishte bërë shumë përshtypje stonimi i saj mes shumë të tillëve në atë mbrëmje.

Dhe kapakun kësaj teme ia vuri sërish Eltoni, ai që e nisi, përmes një tjetër statusi.

[caption id="attachment_375613" align="aligncenter" width="705"] Foto nga Facebook[/caption]

“Dhe për ta mbyllur këtë drekë të zymtë me mot anglez, për të gjithë fansat plastikë të Madonnës që ia vënë fajin moshës së saj 60-vjeçare (respekt që është 60 vjeç): Edhe Aleksandër Gjoka është 60 vjeç, por nuk stonon kurrë! Është çështje veshi daje, s`ke ç`bën! Kur nuk e ke nuk e ke. Ju dua shumë, përveç stonaturave shekullore të saj. Puç, puç!”, e mbyll Elton Deda.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.

http://www.tiranapost.al/madonna-stonon-me-kengen-qe-dikur-cmendi-boten/