Showbiz

Celine Dion: Kënga e ‘Titanic’ në filllim nuk më ngjiti

Celine Dion: Kënga e ‘Titanic’ në filllim nuk më

Nuk e mohon dot askush se pavarësisht zërit dhe krijimtarisë së saj të vazhdueshme, “My Heart will go on”, kënga e “Titanic” është hiti i jetës së Dion. Dhe ta mendosh që këngëtarja nuk e ka pëlqyer fillimisht.

“Thjesht nuk më ngjiti”, tha Celine. Ishte pikërisht Renee, bashkëshorti i ndjerë njëherësh menaxheri i saj, ai që e bindi se duhej ta këndonte. Sa mirë bëri! Dhe ja ku sërish foli për dashurinë e jetës, të cilin s`lë rast pa e kujtuar.

"Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije