Aktualitet

Çfarë mendon për Thaçin? Kurti: Fevzi, pse harxhon emisionin për këto mendime, keni analistët. Unë mendoj vetëm për një gjë

Çfarë mendon për Thaçin? Kurti: Fevzi, pse harxhon

E pyet dy herë për presidentin Thaçi, por Albin Kurti e quan humbjen kohe:

S’jam këtu të bej analiza të presidentëve. S’dua të humb kohë të jap asnjë mendim se me shqetëson varfëria e vendit tim, njerëzit dhe me shqetëson qeveria. Për çfarë mendon. Njëri për këtë keni analistët. Mua mos më humbni kohë. Do ju lutesha të harxhojmë kohë ëa mendoj të bëj për qytetarët e Kosovës.

Për Thaçin thotë nuk mendon se do e mbyllë të plotë mandatin:

Raportet me Thaçin?

Kurti: Raportet janë të mira sepse nuk ekzistojnë, se ai duhet të më japë mandatin për qeverinë e re me ne fund  do e bëjë një gjë të mirë. Mandati im do jetë katërvjeçar atij i mbaron sa do jem unë ne qeveri, siç hoqi dore nga kryeministria, është koha që të mos e çojë në fund mandatin.

Fevizu: A mendoni se ka merita në 97-99 gjatë luftës?

Kurti: A e kuptoni për mua ka rëndësi ti shërbej këtij populli në varfëri e mjerim. E beni një emision me shumë analistë këtë emision, për Thaçin e për marrëveshje./ Tiranapost.al.