Art dhe Kulturë

Çfarë të bësh këtë fundjavë: 31 gusht – 1 shtator

Çfarë të bësh këtë fundjavë: 31 gusht

Ekspozitë Summer Time (30 - 31 gusht 20:00)

Galeria Kalo (Rruga Ibrahim Rugova)

Disa nga artistet me te mire vendas perzantojne veprat e tyre ne ekspoziten Summer Time.

Ekspozita e Kolë Idromeno (deri në 8 shtator)

Galerinë Kombëtare të Arteve

Për herë të parë veprat e një prej artistëve më të mëdhenj shqiptar, Kolë Idromenos, po shpalosen në një ekspozitë. Më 27 qershor u hap në Galerinë Kombëtare të Arteve ekspozita dedikuar artit dhe veprës së tij, e cila do të presë vizitorë deri në 8 shtator. Në këtë ekspozitë nuk mund të mungojë një nga veprta e tij më të njohura “Motra Tone” (1883).

Kinema verore (30 gusht, 23:30)

Pazari i Ri

Pazari i ri në formatin “Open Cinema” me filmat e fundit të kinemasë shqiptare dhe asaj Botërore.Nën tingujt e një DJ me muzikë verore dhe me një ekran të madh 40 m2, do të përcillen në dy muaj, projeksionet e filmave me te ndjekur Shqiptar dhe te tuaj, të përzgjedhur për këtë event kinematografik.

10 vjet Critical Mass Tirana (30 gusht, 19:00 - 23:00)

Sheshi Skënderbej

Të premten e fundit të Gushtit të gjithë dashamirësit e biçikletës mblidhen tek sheshi Skënderbej për të festuar 10-vjetorin e lëvizjes dhe për të kryer misionin si çdo fund muaji. Ftoni gjithë miqtë tuaj në 30 gusht tek Sheshi Skenderbej.

Filmat në kinematë Cineplexx, Agimi dhe Millenium

Angel has fallen

https://www.youtube.com/watch?v=isVtXH7n9lI

The kitchen

https://www.youtube.com/watch?v=YlcyEDZVYkw

The art of racing in the rain

https://www.youtube.com/watch?v=Dp2ufFO4QGg

Dora and the lost city of gold

https://www.youtube.com/watch?v=gUTtJjV852c

Fast & furious presents: Hobbs & Shaw

https://www.youtube.com/watch?v=HZ7PAyCDwEg

Once upon a time ... In Hollywood

https://www.youtube.com/watch?v=ELeMaP8EPAA

The angry birds movie 2

https://www.youtube.com/watch?v=RDj8Y2K0ODA

The Lion King

https://www.youtube.com/watch?v=7TavVZMewpY

/ Tiranapost.al

*Foto kryesore marrë nga @capture.blog