Aktualitet

Dashuri në majë të gishtave

As mos u lodh me fjalë fare, as me tekste këngësh e poezish. Ti e shkruan në thonj se sa e do dhe gjithë ditën e Shën Valentinit ia thua në çdo prekje, në çdo ledhatim. Madje në çdo vështrim që ai u hedh duarve të tua. Zbulo në galeri modelin që të pëlqen më shumë dhe që do t’ia bësh dhuratë të parë.