Showbiz

Dikush e ka shkelur në kallo çiftin Berisha-Mevlani

Dikush e ka shkelur në kallo çiftin Berisha-Mevlani

Mbase ca thashetheme për ndarje që po qarkullojnë lart e poshtë të cilave u janë përgjigjigjur të dy në të njëjtën kohë, thuajse me të njëjtën foto të përqafuar dhe të lumtur. Sidomos Zeni, që e ka bërë edhe më të qartë qëllimin e fotos dhe ka shkruar për "dashamirësit, kurse Armina, më sportive, ka një tjetër moto: Hakuna Matata, pa harruar edhe një "my love" në foton e Zenit. Pra, çifti duket për bukuri. / Copyright/ Tiranapost.al.