Aktualitet

Dom Gjergj Meta: Jemi në epokën e industrisë së imazhit, na ka sëmurë të gjithëve!

Dom Gjergj Meta: Jemi në epokën e industrisë së

Ka  publikuar një shënim në rrjetin social Twitter, ku shpreh shqetësimin se më shumë se qëllimi me ndihma humanitare për të prekurit nga tërmeti, fokusi është tek imazhi. Kjo situatë, shkruan Dom Gjergj Meta, na ka sëmurë të gjithëve dhe shton se gjithashtu po shkatërron institucione si Politika, Bamirësia, Besimi, Kultura etj.

Dom Gjergj Meta: 

Jemi në epokën e industrisë së imazhit. Fatkeqësisht kjo industri ka kaluar përmasat e mediumit (mjetit) dhe është kthyer qëllim në vetvete. Kjo na ka sëmurë të gjithëve dhe po shkatërron institucione si politika, bamirësia, besimi, kultura etj. Do t'ia ndjejmë krismën me kohë. / Tiranapost.al.