Aktualitet

E ke fiksim Madonnën? Tani mund ta shikosh nudo

Ishte ylli i muzikës Pop dhe nuk i ka rënë shkëlqimi. I madh e i vogël e njeh Madonnën. Shumë mund ta kenë pasur fiksimin e jetës dhe ta kenë ende. E nëse bën pjesë në këtë grup, ke mundësinë ta shikosh sot lakuriq fare. Sigurisht që në foto janë mbuluar pjesët intime për të ruajtur etikën. Fotot i ka bërë publike fotografi, Cecil I.Taylor. Ato janë shkrepur kur ajo ishte 18 vjeçe. Kështu që janë gati 40-vjeçare.

[caption id="attachment_143907" align="aligncenter" width="634"](Madonna, foto nga Gotta Have Rock & Roll)[/caption]

[caption id="attachment_143908" align="aligncenter" width="634"](Madonna, foto nga Gotta Have Rock & Roll)[/caption]

[caption id="attachment_143909" align="aligncenter" width="634"](Madonna, foto nga Gotta Have Rock & Roll)[/caption]

Ah, edhe diçka. Nëse i do t`i blesh, për t`i parë të pacensuruara, bashkë me kopjet origjinale dhe negativët e filmave, e ke një mundësi. Do dalin në ankand.

[caption id="attachment_143910" align="aligncenter" width="634"](Madonna, foto nga Gotta Have Rock & Roll)[/caption]

Përshtatur nga: Daily Mail

F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]