Showbiz

Edhe Chef Renato qan, e bëri sot në mes të programit

Edhe Chef Renato qan, e bëri sot në mes të programit

Ishte video surpriza që në programin “E diell” i erdhi direkt nga Greqia, nga chef-i i tij i parë e që e preku Renaton.

Ai kujtoi sakrificat që ka bërë për të arritur këtu ku është dhe shtuar mesazhin nga chef-i nga Greqia e përlotën. Po, po qau, ai Renato që bërtet dhe thyen pjata tek “Hell`s Kitchen” e që ka premtuar se do ta bëjë sërish.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije referuar intervistës së tij në "E diell", në Top Channel