Aktualitet

Edhe Merkel si gjithë gratë e tjera. Çfarë gërmon ajo në çantë

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka një shoqërues të vazhdueshëm në të gjithë takimet, fjalimet dhe udhëtimet të saj nëpër botë.  Merkel njihet për veshje serioze por me ngjyra të forta. Edhe çantat e saj janë të ndryshme në ngjyrë dhe pse forma pak a shumë mbetet e njëjtë. Por në media janë postuar disa artikuj ku hedhin pyetje se pse Merkel gjithmonë kërkon më shumë sa duhet brenda çantës duke bërë kuriozë të gjthë për gjërat që mban brenda. Një gje dihet që në çantën e saj do gjejmë dosje, stilolapsa, letra me shënime etj.  Shikoni pak nga momentet kur Merkel nuk po e gjen dot atë që po kërkon.

Related image