Ekonomia

Euro bie poshtë 103 lekëve!

Euro bie poshtë 103 lekëve!

Euro ra nën vlerën mesatare prej 103 lekësh, duke ju rikthyer niveleve të ulëta që pësoi gjatë muajit korrik.

Sipas Kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë monedha europiane në shitje tregtohet me 102.50 lekë dhe blihet me 103.25 lekë, me një kurs mesatar prej 102.88 lekësh.Një vlerë e lartë qarkulluese në treg e euros por dhe një kërkesë e ulët për blerje sipas aktorëve të tregut po ndikon në rënien e mëtejshme të kësaj monedhe.

Euro bie poshtë 103 lekëve!