Ekonomia

Ministria hap aplikimin për panelet diellore për subjektet tregtuese! Si funksionon

Ministria hap aplikimin për panelet diellore për subjektet tregtuese!

Qeveria lajmëroi para disa javësh se do të ndjekë një politikë për panelet diellore për të zvogëluar kështu konsumimin e energjisë.

Ministria hap aplikimin për panelet diellore për subjektet tregtuese!

Modeli që do ndjekë Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë është që të asistojë subjektet tregtuese në vend të paneleve diellore të cilët do të kompensohen nga qeveria me 70 për qind të vlerës së një paneli diellor dhe ku qytetarët do të paguajnë vetëm 30 për qind të vlerës.

Ministria hap aplikimin për panelet diellore për subjektet tregtuese!

Sot është çelur aplikimi i parë dhe mbetet për tu kuptuar në ditët në vijim sesi do të funksionojë ky proces dhe sesa transparent apo eficent do të rezultojë.