Ekonomia

Nga sot nafta do të shitet 193 lekë për litër

Nga sot nafta do të shitet 193 lekë për litër

Bordi i Transparencës ka vendosur çmimet e reja për karburantet në vend. Sipas vendimit, nga sot nafta do të shitet me 193 lekë/litër.

Çmimi i benzinës dhe gazit ka mbetur njësoj. Gazi do të shitet me 190 lekë/ litër ndërsa gazi me 80 lekë.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 8 Mars ora 18.00