Ekonomia

Rritet çmimi i karburanteve në vend

Rritet çmimi i karburanteve në vend

Në mbledhjen e fundit, Bordi i Transparencës vendosi ndryshimin e çmimeve të karburantit.

Çmimet e vendosura janë:

Çmimi i shitjes me pakicë i naftës 210 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 198 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës të jetë jo më shumë se 192 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 180 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i gazit, të jetë 69 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 57 lekë/litër.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 116 lekë/litër.

Çmimet hynë në fuqi në datë 25 Janar, ora 18.00.