Ekonomia

Video/ Hap pas hapi, si bëhet aplikimi online për mbështetjen ndaj fermerëve që kultivojnë grurin?

Video/ Hap pas hapi, si bëhet aplikimi online për mbështetjen

Aplikimet bëhen në e-Albania dhe nisin nga sot (1 shtator), deri në 23 shtator.

Si fillim logohuni në e-Albania.

Shkoni tek “Aplikim për skemat mbështetëse”.

Plotësoni formularin.

Zgjidhni masën, pasi të keni përcaktuar vendndodhjen e fermës.

Vendosni sipërfaqen.

Shëno me “ok” “pranoj të gjitha kushtet e mëposhtme”, pasi ta kesh lexuar.

Dhe në fund dërgo.


Çdo përfitues do të marrë subvencion 30 mijë lekë të reja si mbështetje për kultivimin e grurit, pas krizës prej luftës në Ukrainë.

Për ata që nuk mund ta bëjnë dot aplikimin vetë, do të mund të marrin ndihmë në numrin jeshil 08008383.