Showbiz

Elvana Gjata kurrë s’e ka pasur trupin kaq në formë

Elvana Gjata kurrë s’e ka pasur trupin kaq në formë

Krahë të hollë, këmbë të gjata, të drejta, të tonifikuara dhe sigurisht bel të theksuar. Elvana nuk është dukur kurrë kaq në formë sa në fotot e ditëve të fundit.

[caption id="attachment_401807" align="aligncenter" width="1080"] Elvana Gjata, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_401820" align="aligncenter" width="1080"] Elvana Gjata, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_401819" align="aligncenter" width="1080"] Elvana Gjata, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_401815" align="aligncenter" width="1080"] Elvana Gjata, foto nga Instagrami[/caption]

Palestra dhe kujdesi ndaj vetes, që siç duket ka qenë intensiv e kanë bërë punën e tyre dhe Elvana nuk solli vetëm ca foto me trup të mirë, por një shembull për vajzat e reja të orientuara herë pas here pas kirurgjisë plastike. Ia del edhe me kujdes e gjimnastikë.

Për më shumë foto shfleto galerinë

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije