VIDEO

"Ëndrra ime u realizua". Nusja me babain surprizojnë të ftuarit e dasmës

"Ëndrra ime u realizua". Nusja me babain surprizojnë të

Një vajzë e cila e hap ceremoninë e dasmës me një kërcim me babain e saj është një nga momentet më prekëse dhe më të paharrueshme të asaj dite, e cila sigurisht do qëndrojë gjatë në memorie. Por  kjo vajzë bashkë me babain e saj kanë magjepsur të gjithë të ftuarit me kërcimin e tyre.

Një një video të publikuar në BrightInside vërtetohet më së miri lidhja e fortë mes tyre dhe dashuria që një baba ka për fëmijë e tij.

Vajza e tij, ka thënë: “ Gjëja më e mrekullueshme ishte kur kuptova se sa kishte punuar babai im për të mësuar kërcimin dhe sa shumë i lumtur ndihej kur kërceu me mua”, tha Michelle Ellison, e cila mbante dyshimin se kjo gjë nuk do realizohej dot nga babai i saj por në fund tha. “Ëndrra ime u realizua”.

https://youtu.be/t-BHDpP5opA