Aktualitet

Where are the 9 active foci distributed in the country?

Where are the 9 active foci distributed in the country?

During the last 24 hours, 25 fires were reported. Of which 16 fires have been extinguished specifically:

in Bushat village, Vau-Dejës municipality,

in the village of Kucok, Durrës municipality,

in Karpen village, Shijak municipality,

in the village of Skuraj, municipality of Kurbin,

in Rehovë village, Polican municipality,

in Donofrosë village, Dimal municipality,

in the villages of Moravë and Lapardha of Berat municipality,

in Seman village, Fier municipality,

in Dragot and Desiran villages of Belsh municipality,

in Laknas village, Kamëz municipality,

in the village of Llaman, municipality of Himare,

in the village of Salari, Tepelenë municipality,

in the village of Bajkaj, Delvinë municipality,

in the village of Gosë e Vogël, Rrogozhinë municipality.

Aktualisht janë aktive vatrat e zjarrit në:

Në Bashkinë Shkodër, në vendin e quajtur “Maja e Zorgjit” në fshatin Ndërlysaj, i cili vijon prej disa ditësh.

Në Bashkinë Mat, në fshatin German.

Në Bashkinë Durrës, në fshatin Shetaj ku janë disa vatra zjarri.
Në Bashkinë Krujë, fshatin Zezë ka rënë zjar në sipërfaqe me shkurre dhe ferra. Forcat zjarrfikëse dhe të bashkisë po punojnë për shuarjen e tij.

Në Bashkinë Kurbin vijojnë aktive vatrat në fshatin Mali i Bardhë, intensiteti i të cilit është i rritur si rezultat i erës së fortë. Strukturat e bashkisë dhe forcat zjarrfikëse po vijojnë operacionin.

Në Bashkinë Mirditë, vazhdon të jenë aktive vatrat e zjarrit në fshatin Bulshar.

Në Bashkinë Mirditë, në fshatin Valçe ditën e djeshme u përfshi nga zjarri një sipërfaqe me pyll lisi.

The municipality of Himarë, Porto Palermo, has caught fire in the area with bushes, for the extinguishing of which the fire service forces were immediately engaged, which made it possible to bring it under control.

In the village of Cërricë, municipality of Skrapar, the final extinguishing operation is ongoing.