Bukuria

Some parts of the body are related to the character of the person

Some parts of the body are related to the character of the person

Some research has shown that there is a connection between character and physical appearance:

The shape of the nose

According to a 2013 study, the tissue that connects the bones and forms the nose can say a lot about someone's character. The survey included 1,700 subjects who were divided into several categories according to their nose shape.

– People with long noses are ambitious and hardworking. They strive to be perfectionists and their priority is always a professional life.

– People with short noses are sensitive and loyal. They value feelings and pay more attention to their loved ones than to their career.

– People with sharp noses can make excellent financial advisors. Apparently, they manage money very well.

– People with big noses prefer to spend rather than save.

– People with small noses have excellent relationships with friends and family.

Face shape

A human face has a really complex structure and can be an indicator of many things.

According to Cesar Lombros, founder of criminal anthropology, any crime can be identified by the criminal's facial structure.

A 2014 study found a correlation between facial shape and artificial intelligence.

– People with long faces are among the most intelligent.

- In people with a "narrow" face, emotions and empathy are more developed than intelligence.

– Sidoqoftë, njerëzit me fytyrë të gjerë kanë provuar të jenë të pandjeshëm, por shumë të suksesshëm.

Ngjyra e syve

Duket se sytë janë me të vërtetë pasqyra e shpirtit.

Një studim i 428 të anketuarve synonte të zbulonte nëse sytë pasqyrojnë tipare të personalitetit. Karakteri dhe struktura e syrit është treguar të jetë e lidhur me lobin frontal të trurit përgjegjës për formimin e karakterit.

– Njerëzit me sy kafe lindin udhëheqës. Ata me sy të errët janë introvertë dhe misteriozë.

– Njerëzit me sy të kaltër të lehtë kanë një frymë konkurruese, dhe njerëzit me sy blu të errët kanë forcë të madhe fizike dhe janë shumë të ndjeshëm.

Forma e syve

Prej vitesh besohet se forma e syve, ose struktura e kafkës në atë pjesë, mund të zbulojë shumë për karakterin e dikujt.

– Njerëzit me sy të gjerë kanë tendencë të shprehin ndjenjat e tyre. Ata i kushtojnë vëmendje detajeve dhe shpesh janë të kujdesshëm.

– Njerëzit me sy të mëdhenj janë me mendje të hapur, inteligjente dhe miqësore.

– Njerëzit me sy të gjerë dhe të afërt janë introvertë dhe perfeksionistë.

– Njerëzit me sy të gjerë kanë tendencë të jenë misterioze dhe të tensionuar.

– Njerëzit me sy në formë bajame janë pasionantë dhe romantikë.

Buzët

A e dini se buzët tuaja kanë një gjurmë unike, ashtu si gishtat?

Është zbuluar se forma dhe madhësia e gojës tuaj mund të ndikojë në sjelljen tuaj.

– Njerëzit me buzë të mesme përpiqen të jenë të pavarur, vlerësojnë vëmendjen dhe nuk e pëlqejnë dramën.

– Njerëzit me buzë të mëdha kujdesen për të dashurit e tyre dhe gjithmonë i vendosin më parë nevojat e njerëzve të tjerë.

– Njerëzit me buzë të gjera janë zemërgjerë dhe duan t’i ndihmojnë të tjerët.

– Njerëzit me buzë të holla kanë një frymë konkurruese. Në thelb, ata janë të vetmuar dhe rrallë kur u pëlqen të kalojnë kohën me të tjerët.

Nofulla

Një studim zbuloi se burrat me nofulla të spikatura kishin nivele të larta të testosteronit dhe shpesh ishin më agresivë.

Gishtërinjtë

Me sa duket, gjatësia e gishtërinjve tuaj tregon sa keni qenë të ekspozuar ndaj testosteronit në barkun e nënës. Një studim erdhi në përfundimet e mëposhtme:

– Nëse gishti i dytë është më i gjatë se gishti tregues, atëherë ju jeni një person simpatik që ju pëlqen të marrë rreziqe.

– Nëse gishti tregues është më i gjatë se gishti i dytë, atëherë ju jeni një udhëheqës i lindur.

– Nëse gishti i dytë dhe gishti tregues janë në të njëjtën gjatësi, atëherë keni aftësi të shkëlqyera komunikimi.

Pëllëmbët

And your palms can tell you something about your character.

Apparently, each palm has its own unique structure that no one else has.

– If the fingers are separated (more than half an inch), it means that you like to explore and try new things.

- If the fingers on the palm of the hand are placed closer to each other, then you are a careful and organized person.