HOROSKOP

Horoscopes maple 23 - 29 May

Horoscopes maple 23 - 29 May

Dashi

You will expect the development of important personal or professional events in the life of a girl or a woman who is your relative or friend. She may need your help or support, or she may just want to make you happy. During these seven days you will suddenly come out of various difficult situations or difficulties. If you play unfairly with other people, sooner or later you will have to pay for your actions. Use this week’s favorable trends to resolve responsibly and honestly, according to your abilities, some troubles in your life. This week will be a pleasure to communicate or meet someone who is your friend or acquaintance. The impact women have on your life this week will be significant, as it will soften some of the negative qualities of your character and help you find the right direction in case you get into any trouble. During the week, avoid buying luxury items unless they are important to your family. Save and distribute your financial resources wisely. Men can feel like they have fallen into a pit as a result of trouble. For each of you, this situation will be different and the feeling of hopelessness will be very uncomfortable. There is actually a solution, but it will come at the right time. It will be important to be patient and look forward to future developments. This complex trend can primarily affect your material or property interests and rights. Women will have more tasks related to different types of documents, contracts, correspondence with different people etc. Your contacts with people from different distances bring many surprises, be they relatives, new friends or old acquaintances.

Demi

Shumë do të mbështeten në këshillën ose ndihmën tuaj për të kryer detyrat dhe angazhimet e tyre. Pritshmëri të tilla do të përmbushen kryesisht nga të rinjtë e mjedisit tuaj të afërt. Problemet apo kontradiktat në marrëdhënien tuaj të dashurisë do të kalojnë shpejt, ndaj shmangni thellimin e tyre apo rikthimin në kujtimet e vjetra, gabimet dhe përvojat e pakëndshme. Kjo javë paralajmëron një ndryshim të rëndësishëm, të favorshëm në familjen tuaj. Djemtë dhe vajzat mund të kalojnë një javë interesante progresi dhe avancimi në detyra apo raste që lidhen me arsimin apo karrierën. Do të keni kohë të mjaftueshme për detyrat tuaja kryesore dhe argëtimin, për aq kohë sa jeni në gjendje të gjeni një ekuilibër mes tyre. Shumë plane interesante mund të lindin ose të bëhen gjatë këtyre shtatë ditëve për të ardhmen e afërt. Mund të keni shumë eksperienca interesante gjatë javës me personat e lindur në shenjën e Peshqve, Gaforres apo Akrepit, kryesisht meshkuj. Meshkujt do të kalojnë një javë në të cilën do t'u duhet të kërkojnë një zgjidhje më praktike për problemet e tyre nëse nuk duan t'i përkeqësojnë ato. Fitorja ose suksesi nuk janë gjithmonë gjërat më të rëndësishme për të cilat duhet të përpiqeni. Një mënyrë jetese e shëndetshme dhe e qetë do t'ju japë energji të mjaftueshme për të ecur përpara me ide, plane dhe ëndrra të reja. Gjatë javës do të përfitoni nga komunikimi me personat e lindur në shenjën e Peshores, Ujorit apo Binjakëve, gjë që do t'ju japë një pamje më optimiste për disa gjëra delikate në jetën tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për përmbushjen e detyrave tuaja në lidhje me shtëpinë, pajisjet apo pronën që zotëron familja. Gratë fillimisht do të duhet të përqendrohen në përfundimin e detyrave nga java e kaluar që nuk janë përfunduar ende për një sërë arsyesh. Këtë javë mund të takoni një person nga e kaluara juaj që do t'ju rikthejë në kujtime të këndshme ose të pakëndshme. Për sa i përket shëndetit, mund të ketë arsye për të vizituar një mjek, për një lloj terapie dhe veprime të tjera të dobishme për shëndetin tuaj.

Binjakët

Do të kaloni disa situata të vështira që do të kërkojnë mobilizimin tuaj. Kini besim në atë që ju jepet si sprovë ose përvojë. Sigurohuni që të keni një mënyrë jetese më të shëndetshme, veçanërisht nëse jetoni në qytete të mëdha. Mos e teproni me kënaqësitë, alkoolin apo cigaren, edhe nëse do mblidheni në raste të këndshme. Mos mendoni se këto janë gjëra të parëndësishme. Gjatë kësaj jave shmangni çdo truk apo manipulim nga ana juaj. Veprime të tilla do t'ju përfshijnë në situata të pakëndshme, pasojat e të cilave do të jenë të paparashikueshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të ndaheni me disa gjëra ose me njerëz. E vërteta është se koha e tyre për veprim në jetën tuaj ka mbaruar. Mos u përpiqni të ndaloni rrjedhën e natyrshme të ngjarjeve. Java do jetë e favorshme për zhvillimin tuaj professional. Gjatë këtyre ditëve do të jeni në gjendje ta prezantoni veten më mirë dhe njerëzit do të shohin aftësitë dhe njohuritë tuaja reale. Do të merrni ftesa apo sugjerime të ndryshme që do t'ju sjellin emocione dhe eksperienca të këndshme. Zhvillimet këtë javë mund të jenë më të ngadalta. Megjithatë, jeta do t'ju ndihmojë të ndërtoni një themel të fortë për një sukses që do të mund ta arrini në javët e ardhshme. Do të jetë mirë që djemtë dhe vajzat të mësojnë të presin këtë javë për atë që të tjerët duan t'u thonë dhe të jenë të kujdesshëm me reagimet, vendimet dhe veprimet e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të keni humbur ose keni lënë në mënyrë të pamatur disa nga detyrat tuaja të javës së kaluar, të papërmbushura. Studentët e shkëlqyer ose ata që nuk e lënë punën e sotme për nesër do të mund të shijojnë një javë në të cilën fati në shumicën e rasteve do të jetë në anën tuaj. Java do të favorizojë blerjet që janë të rëndësishme për pamjen tuaj apo aktivitetet në të cilat jeni angazhuar. Burrat do të duhet të pajtohen me praninë në jetën e tyre të njerëzve që kanë një natyrë të vështirë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, përpiquni të shmangni veprimet dinake. Përpjekjet e disa njerëzve për të bërë thashetheme për një përvojë në jetën tuaj mund t'ju lëndojnë emocionalisht. Këtë javë, shumë prej jush do të gjejnë guximin për të filluar ose për të bërë një ndryshim të rëndësishëm. Gratë do të ndjekin me interes lajme të ndryshme. As këtë javë nuk do të ketë surpriza në jetën tuaj.

Gaforrja

Përgjegjësitë dhe detyrimet tuaja profesionale do të kërkojnë vëmendje. Mos lejoni që të shpërqendroheni në punë. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të gjendeni në një situatë shumë të pakëndshme, veçanërisht nëse puna juaj është në një farë mënyre e lidhur me paratë ose dokumentet financiare. Në përgjithësi, java premton të jetë e favorshme për ju në zgjidhjen e çështjeve financiare përmes të cilave prisni të merrni para, ose të fitoni të ardhura të reja. Gjatë javës mund të ketë një periudhë paniku dhe stresi lidhur me shëndetin e një personi në rrethin tuaj të të afërmve apo miqve, i cili do të jetë në gjendje të shërohet, por do të duhet më shumë kohë për trajtim. Vëmendje gjatë këtyre shtatë ditëve do të kërkojë për ju marrëdhënie të rëndësishme me përfaqësues të kompanive, institucioneve, organizatave të ndryshme etj. Kjo javë paralajmëron lajme të rëndësishme lidhur me një nënë, gjyshe, motër apo të afërm të tjerë. Është e mundur të merrni një ftesë për fejesë, martesë apo mbledhje të tjera të mëdha familjare. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të paparashikueshme në të cilën mund të ndodhin shumë gjëra të papritura, ose planet tuaja mund të kenë një zhvillim të papritur. Kjo javë sjell shumë takime dhe kontakte për ju, të cilat do t'ju pasurojnë me njohuri të reja, informacione ose do t'ju ndihmojnë për të zgjeruar rrethin tuaj të miqve. Burrat nuk do të jenë në formën e tyre më të mirë këtë javë, pasi manifestimet e emocioneve më të mëdha do t'ju bëjnë shumë dyshues dhe të prekur. Gratë do të kenë mjaftueshëm detyra lidhur me paratë apo dokumente të ndryshme financiare. Shumica e detyrave që lidhen me kontrata të ndryshme dhe çdo lloj letre do të kërkojnë patjetër vëmendje më serioze nga ana juaj, në mënyrë që të mos bëni gabime që mund t'ju kushtojnë para ose humbje të tjera.

Luani

Do të keni angazhime të përgjegjshme lidhur me një dokument, kontratë, zgjidhje të marrëdhënieve të rëndësishme financiare apo profesionale. Shumë informacione që do të merrni gjatë javës mund të krijojnë më shumë tension të brendshëm tek ju. Java sjell shtyrjen e një takimi dhe arsyeja për këtë mund të jetë vendimi juaj ose shfaqja e rrethanave të reja të papritura. Në përgjithësi, kjo javë do të jetë e vështirë për t'u planifikuar. Kjo është një javë e rëndësishme dhe konstruktive për ju. Gjatë kësaj jave, mund t'ju duhet të merrni iniciativën për të biseduar ose për t'u takuar. Do të keni një temë të rëndësishme, e cila gjithsesi duhet të jetë konstruktive, pa emocione të panevojshme apo pa asnjë pritshmëri. Java do jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse kanë të bëjë me një takim apo eksperienca të ardhshme me miqtë. Djemtë dhe vajzat mund të bëjnë një udhëtim gjatë javës. Disa prej jush do të jenë të lumtur të presin mysafirë që do të vijnë nga një qytet tjetër. Patjetër që këtë javë do të prireni të kaloni më shumë kohë në aktivitete të këndshme, gjë që nuk do të thotë se do të braktisni përgjegjësitë tuaja bazë. Burrat do të kalojnë një javë në të cilën duhet të marrin vendime të rëndësishme, të cilat mund të jenë mjaft të vështira, pasi do të ndryshojnë jo vetëm jetën tuaj personale, por ndoshta edhe jetën e të tjerëve. Java do të favorizojë procese gjyqësore dhe angazhime, kryesisht të natyrës financiare. Të pamartuarit e kësaj shenje të zodiakut do të jenë shumë romantikë, emocionalë dhe kjo do të jetë një arsye për të kërkuar lidhje të reja përmes mjeteve të ndryshme të komunikimit online apo rrjeteve sociale. Gratë do ta mbajnë mend javën me takime të ndryshme, në të cilat më interesantja do të jetë shkëmbimi i informacioneve të dobishme apo interesante. Gjatë kësaj jave do t'i kushtoni më shumë vëmendje ose do të kaloni më shumë kohë duke komunikuar me personat e lindur nën shenjat e ujit. Problemet e kësaj jave do të lidhen me kosto të panevojshme ose të pamenduara mirë.

Virgjëresha

Do të keni takime dhe biseda interesante me njerëz të ndryshëm. Këto do të jenë baza e planeve dhe projekteve të reja premtuese për ju, si personalisht ashtu edhe profesionalisht. Java parashikon një takim të papritur ose një bisedë të papritur me një person që mund ta takoni për herë të parë. Do të habiteni nga problemet e papritura këtë javë. Ndoshta do t'ju kërkohet të keni më shumë durim dhe mençuri në zgjidhjen e tyre. Kjo javë nuk do të jetë nga më të favorshmet për udhëtime, por me siguri do të bëni plane për udhëtime në të ardhmen e afërt. Këtë javë do të përfundoni me sukses një angazhim me një person. Java parashikon përvoja të këndshme me një burrë. Djemtë dhe vajzat do të përballen me manifestime të pasinqeritetit, intrigave dhe hipokrizisë nga shokët e klasës, miqtë apo kolegët. Në disa raste ka mundësi që edhe ju të keni provokuar manifestime të tilla ose të keni qenë pjesë e tyre. Ndërgjegjësimi për një sjellje të tillë nga ana juaj (nëse ka) mund t'ju ndihmojë të pastroni shpejt veprimet tuaja dhe të keni sjellje dhe autoritet të mirë. Burrat do të jenë shumë të interesuar për çështjet e tyre financiare, zhvillimin e tyre, mundësinë e zgjerimit të ndonjë aktiviteti nga i cili marrin të ardhura dhe të tjera. Për ju që keni një fëmijë tuajin, java sjell një shpenzim të papritur. Në përgjithësi, këtë javë çështjet tuaja kryesore do të lidhen në një farë mënyre me para, dokumente apo kontrata. Çdo veprim i tillë do të kërkojë më shumë vëmendje, depërtim në detaje dhe gjykim të duhur në marrjen e vendimeve. Gratë do të takojnë njerëz të rinj këtë javë, qoftë përmes takimeve reale ose kontakteve online. Jini të kujdesshëm dhe zgjidhini mirë njerëzit e rinj në jetën tuaj, në mënyrë që të mos bini pre e mashtruesve apo atyre që kërkojnë ndonjë përfitim nga ju. Për disa prej jush, java do të mbahet mend duke udhëtuar. Nuk përjashtohen lajme të pakëndshme që lidhen me një person që njihni dhe që me shumë gjasa jeton në një vend tjetër.

Peshorja

Ju presin një sërë ngjarjesh që do të ndryshojnë stilin e jetesës ose planet tuaja për të ardhmen e afërt. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni miq të rinj ose të vjetër, mund t`i hasni në vende të papritura ose të mësoni lajme të papritura. Në vendin tuaj të punës do të ndodhin ngjarje interesante që mund t'ju bëjnë të lumtur, por gjithashtu mund të krijojnë tension të përkohshëm në ekipin ku punoni. Gjatë javës do të keni mundësinë të provoni cilësitë tuaja personale profesionale, të arrini stabilitet. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime pavarësisht qëllimit. Kontaktet tuaja me njerëz nga distanca të ndryshme do të jenë dinamike: si me të afërmit ashtu edhe me miqtë. Një kohë e tillë e favorshme nuk duhet humbur. Nëse humbisni shanset që do t'ju jepen këtë javë, shanset për të marrë të reja janë minimale. Personalisht nuk do ju mungojnë emocionet pavarësisht statusit tuaj martesor. Kjo do të jetë një javë në të cilën mund të investoni kohë dhe burime në surpriza romantike, për të shprehur ndjenjat tuaja më lirshëm dhe emocionalisht. Njohjet e reja, edhe nëse janë të shkurtra, do të lënë gjurmë. Megjithatë, gjatë javës, mund të mërziteni nga lajmet që lidhen me miqtë, fqinjët ose kolegët. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të shkëmbejnë shumë mesazhe, letra apo email. Dëshira juaj për komunikim më të larmishëm me njerëz nga afër dhe larg do të ndikohet fuqishëm nga stina e verës. Kjo është një javë në të cilën do të krijoni miqësi dhe njohje të reja, do t'i mahnitni lehtësisht të tjerët me aftësinë tuaj për të folur me ta. Në përgjithësi, ju keni një javë interesante përpara. Meshkujt do duan të jenë të dashur, të pëlqyer, por jo vetëm me fjalë, por do të presin veprime konkrete nga partnerja. Nuk do të ketë rëndësi nëse jepni dhe tregoni dashurinë tuaj, por ajo çfarë merrni. Kjo mund të duket pak egoiste, apo jo? Këtë javë, vëmendja do të tërhiqet nga problemet shëndetësore të një personi të dashur, i cili ankohet për dhimbje, por megjithatë shmang konsultimin me mjekun. Java do të favorizojë rimodelimin, riparimet dhe përmirësimet në shtëpi, në një pronë ose fermë, nëse e keni një të tillë. Gratë do kenë angazhime të ndryshme serioze dhe të përgjegjshme me një mashkull nga familja, nga rrethi i të afërmve apo dikë me të cilin keni një marrëdhënie të veçantë. Pritshmëritë tuaja për këtë javë do të shoqërohen me një kohë më të qetë dhe më të këndshme. Ndërhyrja e një gruaje me fjalë dhe këshilla që nuk i keni kërkuar mund të çojë në stres shtesë në jetën tuaj të përditshme.

Akrepi

Do të keni interes të angazhoheni më seriozisht në veprime që lidhen me interesat tuaja pronësore apo materiale. Këto angazhime mund të lidhen me dikë që do t'ju ndihmojë në një farë mënyre ose do të punojë me ju. Java paralajmëron një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi të dashur, që mund të kërkojë një dhuratë ose urime të veçanta. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prisni të arrini një marrëveshje ose të merrni para. Kjo mund të bëhet përmes dikujt në familjen tuaj, por mund të bëhet edhe përmes një përfaqësuesi të një banke, ose agjencie tjetër qeveritare. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni raste të ndryshme për t'u ndjerë të sigurt në atë që bëni dhe atë që prisni të arrini në të ardhmen e afërt. Do të përjetoni momente të këndshme dashurie në jetën tuaj personale, me miq ose njerëz interesantë për ju. Gjatë kësaj jave, nëse duhet të udhëtoni, sigurohuni për gjendjen e mjetit që do të përdorni dhe disponueshmërinë e të gjitha dokumenteve të rëndësishme nga të cilat varet suksesi i këtij udhëtimi. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të tensionuar me konflikte që lindin lehtësisht. Gjatë javës do të keni një rast për një takim apo mbledhje lidhur me një vajzë të re. Në përgjithësi, kjo do të jetë një periudhë që do të sjellë njohje të reja. Burrat do të konsiderojnë një ndryshim ose sjellje të re në familje ose në punën e tyre. Fëmija ose i afërmi juaj i ri mund të kenë nevojë për këshilla ose ndihmë. Kjo javë sjell shumë ngjarje interesante për ju dhe do t'ju duhet t'i jepni vetes më shumë besim. Gratë mund të jenë të papërgatitura për shfaqjen dhe zhvillimin e disa ngjarjeve. Disa prej tyre do të lidhen me probleme apo telashe të reja që gjithsesi do të kenë të bëjnë me gjëra apo njerëz nga e kaluara juaj. Në fakt, këto momente dhe eksperienca të pakëndshme do të kenë një zgjidhje të thjeshtë, përderisa nuk kërkoni me çdo kusht fitoren apo epërsinë ndaj të tjerëve.

Shigjetari

Ndoshta do të zhgënjeheni nga lajmet që prisni. Mund të mos i përmbushë fillimisht pritshmëritë tuaja, por më vonë, kur ta mendoni, do të kuptoni se kjo është në fakt gjëja më e mirë që ju jep jeta. Kjo javë do të mbahet mend për kontakte më të shpeshta me njerëz nga distanca të ndryshme. Nëse do t'ju duhet të udhëtoni gjatë javës, patjetër do të jeni në gjendje të përmbushni pritshmëritë tuaja, pavarësisht shqetësimeve dhe frikës suaj fillestare. Në dashuri kjo javë do të mbahet mend me më shumë pasion dhe tension në marrëdhënie, për shkak të emocionalitetit më të madh të njërit prej partnerëve. Manifestimet e xhelozisë mund të jenë të këndshme, derisa nuk e teproni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shijoni një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një fëmijë. Djemtë dhe vajzat këtë javë do të duhet të vënë të gjithë energjinë dhe vëmendjen e tyre në gjërat që kanë të bëjnë me arsimin, apo karrierën. Mos nënvlerësoni asnjë nga përgjegjësitë tuaja në lidhje me këto gjëra të rëndësishme në jetën tuaj. Do të jetë shumë e rëndësishme këtë javë të keni kujdes nga çdo veprim i pandershëm apo spekulativ, nga manipulimi, si nga ana e njerëzve të tjerë ndaj jush, ashtu edhe nga ana juaj ndaj njerëzve të tjerë. Burrat do të kenë vështirësi serioze në realizimin e planeve dhe detyrave të tyre të përditshme. Sot do të kuptoni se nëse veproni dhe punoni në heshtje, do të arrini shumë më tepër nëse nuk i ndani paraprakisht qëllimet tuaja. Këtë javë mund të trishtoheni nga disa lajme të pakëndshme që lidhen me një person ose ngjarje që do të ndodhë në një distancë prej jush. Gratë do të kenë plane të ndryshme paraprake për këtë javë, kryesisht lidhur me takime të ndryshme, pjesëmarrje në evente publike apo institucione. Shumë nga planet tuaja këtë javë do të lidhen me miqtë tuaj të rinj apo të vjetër. Çështjet dhe interesat financiare nuk do të mbeten në plan të dytë. Java do të mbahet mend me një ngjarje interesante në jetën e një vajze apo një gruaje të re.

Bricjapi

Do t'ju duhet të merrni vendime shumë të rëndësishme dhe të përgjegjshme në lidhje me jetën tuaj personale. Ajo që vendosni do të përcaktojë të ardhmen tuaj për një kohë të gjatë. Nuk është koha për vendime dhe veprime emocionale. Java do të përfshijë disa prej jush në çështje trashëgimie. Këtë javë do të habiteni nga veprimet e një burri, nga përpjekjet e tij për t'ju mashtruar ose gënjyer për diçka, për t'ju manipuluar për përfitimin e tij. Nuk do të tregoni asnjë tolerancë për veprime të tilla, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me punën tuaj. Kjo javë sjell lajme lidhur me shtatzëninë apo lindjen e një fëmije. Gjatë javës mund të merrni lajme, një ftesë ose të merrni pjesë në një mbledhje në lidhje me një ngjarje të rëndësishme në familjen e të afërmve ose miqve tuaj. Disa prej jush do të priren të tregojnë vëmendje ose bujari të papritur ndaj një fëmije ose nipi. Djemtë dhe vajzat do t'i përdorin këto shtatë ditë për të zbukuruar, freskuar dhe rimbushur veten me emocione dhe pritshmëri pozitive për muajt e ardhshëm të verës. Mund të keni shumë eksperienca interesante këtë javë, por mbi të gjitha mos harroni se kjo është një kohë për të ndërtuar të ardhmen tuaj. Do të keni shanse, do të shfaqen mundësi si dhe situata të tjera të papritura. Burrat do të priren t'i kryejnë detyrat ngadalë, duke u kënaqur me reflektime më të gjata. E vërteta është se do të preferoni të jeni dembelë ose të angazhoheni në detyra më të lehta sesa të ngarkoheni me gjëra që do të kërkojnë më shumë përqendrim dhe më shumë përgjegjësi. Një situatë shumë e pakëndshme mund të lindë në vendin tuaj të punës, pasi dikush do t'ju tregojë shumë qartë se nuk i pëlqen puna juaj, nuk ju pëlqen qëndrimi juaj ndaj kolegëve ose klientëve të caktuar. Gratë do të jenë mbi të gjitha nëna (ato që kanë fëmijë apo nipër e mbesa). Një pjesë e madhe e vëmendjes suaj do t'u kushtohet atyre. Në aspektin profesional, java do të jetë premtuese, me mundësi për të zhvilluar ide, projekte interesante apo për të gjetur klientë të rinj, nëse keni një punë të tillë. Për disa prej jush, java sjell oferta për një punë të re ose angazhim në një aktivitet të ri që do të rrisë të ardhurat tuaja personale dhe familjare.

Ujori

Kjo javë do të jetë kufiri mes dy periudhave të rëndësishme të jetës suaj. Diçka e re është në horizont për ju, por para kësaj ju keni ende shumë për të sistemuar: marrëdhënie, angazhime, premtime të thyera. Java do jetë dinamike sepse nuk do tregojë durim për detyra të ngadalta, por do ju shtyjë për shpejtësi dhe vendosmëri më të madhe në veprimet tuaja. Tensionet në marrëdhëniet tuaja familjare do të lindin. Lufta për supremaci do të jetë serioze dhe shumë ambicioze për një nga partnerët. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata që partneri i ka lindur nën shenjat e zjarrit. Surprizat gjatë javës do të lidhen me një lajm për një bebe, një lindje. Planet që lidhen me fëmijën tuaj do të kenë mundësi të realizohen dhe të arrijnë një rezultat të kënaqshëm. Djemtë dhe vajzat do të duhet t'i marrin më seriozisht problemet që kanë lindur gjatë javës së kaluar, ose që do të lindin këtë javë. Është mirë të kërkoni një rrugë diplomatike për t'i zgjidhur ato. Mos hezitoni të kërkoni këshilla ose ndihmë nga dikush që e respektoni ose që ka përvojën për t'ju ndihmuar. Burrat do të jenë të stërmbushur me kaq shumë detyra këtë javë, saqë nëse nuk planifikoni përpara, nuk do të arrini t'i kryeni ato dhe as nuk do të jeni të kënaqur me rezultatet. Këtë javë do të jetë e rëndësishme për ju të veproni në heshtje, me më pak komente apo shkëmbime informacioni, në mënyrë që të mos ketë asnjë problem aty ku nuk e prisni. Java sjell ndarje apo ftohje të marrëdhënies tuaj me një grua dhe arsyet për këtë mund të jenë të ndryshme. Gratë do të kenë mjaftueshëm detyra dhe angazhime familjare. Komunikoni me shumë kujdes me dikë që ka lindur në shenjën e Bricjapit, Demit apo Virgjëreshës. Çështjet tuaja financiare këtë javë do të jenë të vështira për t'u kuptuar nga të dashurit tuaj.

Peshqit

Do t'ju kërkohet të vlerësoni më me kujdes kontaktet dhe njohjet tuaja të reja. Kujdes nga angazhimet dhe premtimet që do të bëni gjatë këtyre shtatë ditëve, në mënyrë që të mos përfundoni duke ndihmuar dikë që sillet keq apo pandershmërisht ndaj njerëzve të tjerë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të planifikoni një udhëtim që ka të bëjë me fëmijën tuaj ose një të ri në familjen tuaj. Ju mund të bëni një udhëtim për të vizituar fëmijën ose një të afërm që jeton në një fshat ose qytet tjetër. Gjatë javës do të keni kontakte përmes të cilave do të mund të përfundoni një angazhim apo do të zgjidhni një problem të rëndësishëm për ju. Gjatë javës, mund të jeni të shqetësuar për shëndetin e dikujt që njihni. Gabimet apo lëshimet në stilin e jetës do të jenë një shembull i asaj që nuk duhet të bëni apo çfarë duhet të keni kujdes. Djemtë do të kenë më shumë detyra dhe përgjegjësi në familjen e tyre. Do t'ju kërkohet të tregoni se jeni gati të shfaqni pjekuri në veprimet tuaja. Burrat do të presin përmbushjen e një premtimi apo marrëveshjeje nga një burrë tjetër, i cili mund të jetë i afërmi, miku, kolegu apo partneri juaj i biznesit. Disa nga ngjarjet e rëndësishme të javës do të lidhen me të afërmin tuaj, i cili me shumë mundësi do të lindë në shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës. Ata që ndihen të dëshpëruar ose nën ndikimin e një farë humori depresiv do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm se si të dalin nga kjo gjendje. Nuk është as e shëndetshme dhe as e dobishme të vazhdoni kështu. Në përgjithësi, kur merrni vendime të rëndësishme gjatë javës, pothuajse gjithmonë do të ndikoheni nga opinionet apo vlerësimet e njerëzve të tjerë. Gratë do kenë shqetësime për ngjarje të ndryshme në jetën e një burri. Për disa prej jush, ato mund të lidhen me një aksident, një rrezik ose situatë konflikti. Çështjet tuaja familjare do të zhvillohen mirë, pavarësisht komunikimit të vështirë me familjarët. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të angazhoheni për një çështje të rëndësishme për të afërmit, e cila nuk do të jetë e këndshme për ju dhe as e lehtë për t'u zbatuar. Pavarësisht se sa situata të vështira do të hasni këtë javë, ato pothuajse gjithmonë do të përfundojnë në mënyrë të favorshme, pavarësisht se sa kohë do të zgjasin.