HOROSKOP

Horoscopes maple 5-10 March

Horoscopes maple 5-10 March

Dashi

During the week from March 4 to 10, you will be excited by various news from near and far. They can restore your faith and optimism for a better future, or give you hope for a good development of a problem important to you.

This will be a dynamic week for you, so try to act in sync with reality in your life and avoid manifestations of pessimism or melancholy.

During this week, you will be unpleasantly surprised by the behavior of someone who may be your relative or friend. It will be very clear to you that what this person is saying is not true and this will cause you disappointment or unhappiness.

This week will be tense and worried for you financially, maybe because of bigger expenses, because of the complicated situation you are in or for some other reason. You will find it difficult to find a common language with other people around you when solving financial problems.

What's important to know is that whatever you lose this week, whoever you break up with, will be part of your life's journey. Nothing you will be given to experience will be intended to harm you or destroy the foundations of your life.

The reasons will be different for each of you and you will gradually understand them yourself.

During this week you will see much more clearly what opportunities you have and what successes you can achieve. It will all depend on your ambition and willingness to put time and resources into it.

Men will go through seven days that will tell them what changes they need to make in their lives. Good judgment on your part can help you a lot and vice versa. In the absence of a realistic view of things in life, you can cause yourself problems and unpleasant complications. The week brings unpleasant news about a man you know.

Women will have to spend time with friends, who will need to communicate with you the most important topics of their lives. You may have different opinions on specific topics, but this should not create tension or opposition in your relationship. The week will favor the organization and realization of various, pleasant meetings, romantic meetings or new acquaintances for unmarried women.

Demi

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars do të kaloni disa vështirësi që do t'ju vënë në provë seriozisht durimin dhe aftësinë tuaj për të komunikuar apo punuar me njerëz të vështirë dhe të palëkundur. Dëshira dhe veprimet tuaja për t'u distancuar nga këta njerëz nuk do t'ju bëjnë shumë mirë në këtë moment.
Gjatë kësaj jave, mbi të gjitha tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet me personat me të cilët punoni ose keni interesa të përbashkëta biznesi. Përpiquni për korrektësi në veprimet tuaja dhe injoroni njerëzit, besnikëria ose përshtatshmëria e të cilëve ndaj jush është e dyshimtë.

Nëse udhëtoni këtë javë, vështirësitë, vonesat apo situata të tjera të papritura janë shumë të mundshme.

Shmangni njohjen ose debatet me njerëzit me të cilët do të udhëtoni.
Ajo që do t'ju kënaqë këtë javë janë lajmet që lidhen me një ndryshim që ju pret. Më në fund, do të merrni konfirmimin e detajeve të rëndësishme në lidhje me zhvillimin e tij.

Gjatë kësaj jave, mos e nënvlerësoni rëndësinë e ngjarjeve ose njerëzve që mendoni se nuk kanë rëndësi në këtë fazë të jetës tuaj. Shumë shpejt do ta kuptoni gabimin tuaj.

Kjo do të jetë një kohë vendimtare për pothuajse të gjithë përfaqësuesit e shenjës së Demit, të cilët do të kalojnë një javë shumë dinamike.

Djemtë dhe vajzat do të presin vendimin e një prindi, shoku, mësuesi apo mentori, i cili do të jetë i rëndësishëm gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të kënaqeni duke u bashkuar me miqtë, por gjithashtu do të kënaqeni duke qenë vetëm dhe duke bërë gjërat që ju pëlqejnë. Ju e kuptoni intuitivisht se mundësitë tuaja për sukses këtë javë janë të kufizuara dhe do të përpiqeni t'i kaloni këto ditë me durim dhe mirëkuptim.

Burrat do të duhet të shmangin marrjen e rreziqeve dhe marrjen e vendimeve emocionale, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë disi me punën ose biznesin. Mund të jeni gati për një ndryshim, mund të keni mundësi për një punë apo karrierë të re, por lërini këto gjëra të ndodhin natyrshëm, pa u detyruar nga ana juaj. Ju që jeni prindër, pavarësisht nga mosha e fëmijëve tuaj, do të duhet të përmbushni rolin e babait. Mos e lini gjithçka në dorën e gruas.

Gratë do të priren të komunikojnë shumë më me kujdes, me durim me të huajt ose me njerëz që njihen për natyrën e tyre sarkastike. Në një situatë të tillë, të tjerët do të mbështeten në ndjenjën tuaj të diplomacisë. Java mund të mbahet mend me një ngjarje ose përvojë të rëndësishme që lidhet me të afërmit ose dikë të afërt me familjen tuaj.

Binjakët

Gjatë javës nga 4 deri në 10 mars do të përfshiheni në më shumë detyra dhe përgjegjësi familjare, por pavarësisht ngarkesës së shtuar të punës, ato do të jenë të rëndësishme për shtëpinë tuaj.

Një ftesë për një mbledhje familjare është e mundur, për të cilën do t'ju duhet të përgatisni një dhuratë të veçantë.

Gjatë javës do të keni marrëdhënie shumë më dinamike dhe interesante me të afërmit.

Gjatë javës përpiquni të mos angazhoheni për marrëdhënie financiare me persona të panjohur, pavarësisht se për çfarë bëhet fjalë.

Do të keni një bisedë me një të afërm, një mik ose një person me të njëjtin mendim, i cili do t'ju japë disa ide ose këshilla interesante për të përmirësuar standardin tuaj të jetesës ose stilin e jetesës.

Këtë javë, miqtë do t'ju kërkojnë për të ndarë me ju një ngjarje të gëzueshme në jetën e tyre.

Shumë do të krijojnë kontakte të dobishme me njerëz nga distanca të gjata, bazuar në interesa të përbashkëta, hobi, punë, turizëm, etj.

Gjatë javës, mos lejoni tensione mes jush dhe një fëmije apo të riu në familje. Pavarësisht se si është situata, ka një mijë mënyra për të folur normalisht, miqësore ose me mençuri për atë që ndodhi.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë plot ngjarje apo takime të papritura. Do të gjeni informacione për çështje të ndryshme, të rëndësishme për ju, do të harmonizoni disa marrëdhënie të veçanta që së fundmi i janë nënshtruar disa presioneve apo keqkuptimeve. Një javë e favorshme për komunikim apo për aktivitete të përbashkëta me shokët e klasës apo kolegët. Mund të udhëtoni, por kryesisht do të jetë një distancë e shkurtër, në vendin ku jetoni.

Meshkujt do të angazhohen në projekte të ndryshme interesante të rëndësishme për brendësinë e shtëpisë, për ekonominë, për komoditetin personal apo profesional. Për këtë javë do të keni në plan shumë gjëra dhe me organizim të mirë nga ana juaj, patjetër do të arrini t’i realizoni. Konfliktet do të jenë për gjëra të pakuptimta. Varet nga ju se sa do t'i thelloni.

Gratë do të përpiqen të bëjnë më të mirën për shtëpinë dhe familjen e tyre. Jo të gjithëve do t'ju ngarkohen shumë detyra, por do të gjeni lehtësisht njerëz që do të jenë të gatshëm t'ju ndihmojnë. Shumë biseda, më shumë tema dhe ngjarje për të komunikuar me të afërmit apo miqtë sjell kjo javë. Sukseset po trokasin në derën tuaj.

Gaforrja

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars, interesat tuaja të ndryshme do t'ju bëjnë të prisni lajme të rëndësishme nga larg, qëllimi i të cilave është t'ju ndihmojë të bëni plane të rëndësishme për të ardhmen tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, por kryesisht në distanca të shkurtra, ose kryesisht në vendin ku jetoni.

Gjatë javës, do të bëni njohje të reja interesante.

Këtë javë ka të ngjarë të kaloni periudha të vështira në dashuri, veçanërisht nëse marrëdhënia juaj aktuale po kalon një periudhë krize për momentin.

Dyshimet do ta bëjnë edhe më të komplikuar marrëdhënien tuaj për t'u zgjidhur vetëm me një bisedë.

Marrëdhënie të tilla kërkojnë jo vetëm biseda, por edhe ndryshime konkrete nga ana e të dy partnerëve.

Java do të arrijë të befasojë me disa ngjarje të rëndësishme dhe interesante që mund të kenë një efekt të dobishëm në jetën tuaj personale apo profesionale.
Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga ndonjë dashuri me shikim të parë, përpjekjet për të flirtuar ose përvoja të tjera romantike. Në fakt, një pjesë e madhe e romancës së dashurisë qëndron pikërisht në surprizat që paraqet ndonjëherë njëri apo tjetri partner.

Burrat do t'u kthehen në një mënyrë ose në një tjetër humbjeve, gabimeve ose dështimeve të tyre të vjetra. Ju mund të duhet të mbështeteni në përvojën tuaj të hidhur në një situatë aktuale. Mund të shihni një ëndërr të pakëndshme që lidhet me të kaluarën tuaj ose me njerëz që nuk dëshironi t'i takoni më në jetën tuaj. Gjatë javës do të përfundoni një detyrë me ndihmën e një personi tjetër që do t'ju sjellë në humor të mirë.

Gratë do të kenë një komunikim të larmishëm me miqtë e afërt dhe të largët, me të cilët do të diskutojnë jo vetëm momente të përditshmërisë së tyre, por edhe ngjarje që ndodhin në shoqëri, në vendin ku jetoni. Ekziston rreziku që të bëni një koment të pakëndshëm ose që të ofendojë palën tjetër. Disa veprime të dyshimta ose përpjekje për të biseduar nga fëmijët apo të rinjtë do të kërkojnë vëmendje.

Luani

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars do të keni eksperienca të papritura dhe interesante me miqtë dhe të njohurit.

Gjatë kësaj jave mund të ndjeni dëshirën për të ndërhyrë në marrëdhëniet prind-fëmijë, në familjen e të afërmve apo miqve tuaj që sipas jush kanë nevojë për këshillën e një kalimtari.

Për ata që kanë një fëmijë apo nip tuajin, lërini të gjejnë një mënyrë për të bërë një bisedë të sinqertë. Duhet të ketë një komunikim më të mirë mes jush nëse nuk doni të vuani pasojat për shkak të mungesës së tij në një moment.

Gjatë kësaj jave do të vëzhgoni veprimet e një personi që bën gabime me punë të pandershme ose veprime që janë afër shkeljes së ligjit. Gjasat që të ndërhyni në çfarëdo mënyre janë minimale, pasi ose nuk keni një marrëdhënie kaq të ngushtë ose karakteri i këtij personi ju ndalon.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të kenë shqetësime lidhur me shëndetin e një familjari, ku do të ketë pasiguri për një diagnozë apo trajtim.

Djemtë dhe vajzat e lindura në këtë shenjë të zodiakut do të kenë mundësinë të kompensojnë disi humbjet apo dështimet e javës së kaluar. Marrëdhëniet tuaja intime do të kërkojnë vëmendje gjatë javës. Konfliktet e bazuara në xhelozi, dëshira për të kontrolluar planet dhe dëshirat tuaja do të kenë pasoja të pakëndshme në të ardhmen. Në përgjithësi, megjithatë, mund të kaloni një javë të rëndësishme, konstruktive dhe të suksesshme për ju.

Burrat do të priren të veprojnë ngadalë, me mençuri gjatë këtyre shtatë ditëve. Situata ku jetoni do të kërkojë një angazhim më të kujdesshëm me gjërat e reja gjatë kësaj periudhe. Ata prej jush që janë të përfshirë në ndonjë çështje ligjore ose gjyqësore do të kalojnë një kohë të pasigurt. Supozohet se ka një lëvizje, por pa rezultatin që prisni.

Gratë do të kenë mundësi të përmirësojnë gjendjen e tyre financiare përmes të ardhurave të reja nga puna, biznesi apo aktivitete të tjera të paguara mirë. Kjo do t'ju ndihmojë të stabilizoni situatën tuaj financiare, të zgjidhni problemet e brendshme ose të blini gjëra të rëndësishme për shtëpinë tuaj. Java sjell disa surpriza në jetën tuaj, shpresoj që ato të jenë të këndshme për ju.

Virgjëresha

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars do të përjetoni një kohë interesante dhe produktive ku nuk do t'ju mungojnë mundësitë dhe rrethanat për zhvillimin e qëllimeve dhe planeve që janë të rëndësishme për ju.

Ndonjëherë për këtë mund të krijohen situata të papritura dhe më pas do t'ju kërkohet të keni reagime dhe zgjidhje të shpejta dhe praktike.

Kjo javë do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja financiare, të cilat deri më tani kanë qenë në ngërç ose kanë hasur në vështirësi të ndryshme.
Gjatë këtyre shtatë ditëve, një takim ose një bisedë telefonike do t'ju befasojë.
Përdorni tendencat e favorshme që do të shfaqen gjatë këtyre shtatë ditëve për të zhvilluar dhe zbatuar plane dhe ide të rëndësishme për ju, duke investuar më shumë ambicie dhe duke shmangur frikën ose pasigurinë në veprimet tuaja.

Ata prej jush që janë përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore këtë javë do të mund të llogarisin në një zhvillim të mirë ose, në rastin më të keq, në shtyrjen e tij.

Java do jetë e favorshme për të udhëtuar, për të vizituar miqtë apo të afërmit.
Nuk përjashtohet që ju vetë të mirëprisni mysafirë dhe për këtë nuk keni domosdoshmërisht një rast specifik.

Në aspektin profesional tregohuni të kujdesshëm me angazhimet tuaja në punë. Ju që punoni me para apo dokumente financiare do t'i kushtoni vëmendje të veçantë punës.

Disa prej jush mund të kenë vështirësi në marrjen e një rroge ose pagesa të tjera që lidhen me punën tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku mund të udhëtojnë kryesisht në distanca të shkurtra. Do të dëshironi të komunikoni me më shumë njerëz, pavarësisht se ku janë në këtë moment dhe çfarë kombësie kanë. Disa prej jush do të jenë të lumtur të kenë mysafirë që do të vijnë nga një fshat, qytet apo shtet tjetër. Gjatë kësaj jave, pikërisht falë kontakteve tuaja më aktive, do të merrni një sërë informacionesh të rëndësishme dhe të dobishme për ju.

Meshkujt do kalojnë një javë të shqetësuar dhe arsyet për këtë do të lidhen me paqartësitë për çështje të rëndësishme familjare apo profesionale. Mund të keni frikëra të brendshme që nuk ka gjasa t'i tregoni hapur. Java do të jetë një lloj prove për marrëdhëniet tuaja me personat që janë kolegët apo fqinjët tuaj. Si çdo javë, edhe kjo do të mbahet mend me disa incidente apo ngjarje të papritura që do të lënë pas disa kujtime në jetën tuaj.

Gratë do të marrin përgjegjësi më të mëdha lidhur me pagesat e ndryshme, stabilizimin e buxhetit personal apo familjar, balancimin e të ardhurave dhe shpenzimeve, të cilat vijnë si këtë javë ashtu edhe në të ardhmen e afërt. Do të duhet të jeni vërtet realist dhe pragmatist i mirë, sepse mund të bëni një gabim. Çfarëdo sprove që do të kaloni këtë javë që do të lidhet me paratë, do të gjeni një rrugëdalje prej saj në një mënyrë ose në një tjetër.

Peshorja

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars, do të përjetoni disa momente më të rënda tensioni, në të cilat shpesh do të shfaqen situata që provokojnë konflikte apo mosmarrëveshje të pakëndshme.

Është shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të shmangen manifestime të tilla që në fillim, pasi mundësia e prishjes së marrëdhënieve miqësore, ose të tjera është shumë e madhe.

Java do të favorizojë ndryshime në shtëpinë tuaj për të krijuar rehati për familjarët.

Një mbledhje në shtëpinë tuaj në një rast të caktuar është e mundur, e cila do t'ju angazhojë në një përgatitje më serioze.

Gjatë javës do ta keni më të lehtë të komunikoni me njerëz më të mëdhenj se ju.

Ka të ngjarë që shumë prej jush të kenë një angazhim specifik ndaj prindërve ose të afërmve të tjerë të moshuar. Ju mund të merrni një lloj përfitimi ose ndihmë prej tyre.

Gjatë kësaj jave do të krijohet një situatë stresuese e papritur, e cila do të lidhet me një ngjarje për të cilën keni pasur pritshmëri rrënjësisht të ndryshme.
Gjatë këtyre shtatë ditëve, përpiquni të ruani qetësinë, pavarësisht nga situatat që do të përjetoni.

Djemtë dhe vajzat e lindura në këtë shenjë të zodiakut do t'i nënshtrohen veçanërisht dëshirës së tyre për të imponuar vullnetin e tyre, gjë që padyshim do të krijojë vështirësi në komunikimin e tyre me prindërit, të afërmit ose miqtë.

Mendimet në kokën tuaj gjatë javës do të lidhen me marrjen e vendimit më korrekt për të ardhmen tuaj.

Burrat do të kalojnë një shtatë ditë interesante në të cilën do të jenë në gjendje të bëjnë përparim të vërtetë dhe suksese serioze në gjërat që kanë një kuptim të veçantë. Ju mund të arrini pozicionet më të forta në punën ose biznesin tuaj. Aty mund të investoni më shumë ambicie dhe energji për performancë më të mirë, realizim më të mirë të detyrave që ju janë ngarkuar. E gjithë kjo do t'ju sjellë të ardhura më të mira financiare këtë javë.

Gratë do të kenë pritshmëri romantike, me dëshirë për eksperienca emocionale me partnerin që kanë aktualisht ose thjesht për t'u pëlqyer nga të tjerët, kryesisht për shkak të pamjes së tyre. Nuk ka asgjë të keqe me këtë pasi të gjithëve u pëlqen të shohin gjëra të bukura rreth tyre. Disa nga pritshmëritë tuaja për këtë javë do të lidhen me një bisedë ose një angazhim më serioz me një person që mund të jetë i afërmi, miku ose kolegu juaj.

Akrepi

Gjatë javës nga 4 deri në 10 mars, do të jetë e vështirë ose e lodhshme nganjëherë të vazhdoni me detyrat dhe angazhimet tuaja rutinë.

Ndonjëherë arsyeja për këtë mund të jetë mungesa e mirëkuptimit ose bashkëpunimit nga kolegët, mbikëqyrësit ose eprorët. Është e mundur që gjatë këtyre shtatë ditëve të mendoni seriozisht për ndryshimin e punës.

Nëse keni një intervistë për një punë të re këtë javë, probabiliteti që të keni sukses nuk është i lartë ose kushtet që do t'ju ofrohen nuk do t'ju kënaqin.
Gjatë kësaj jave do keni më shumë shpenzime ose do lindin vështirësi kur punoni me dokumente financiare apo kontratë.

Java nuk parashikon humbje të një natyre të ngjashme, por do të kërkojë saktësi më të madhe në veprimet tuaja dhe një shpërndarje më të mirë të burimeve tuaja financiare.

Java do të jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse ka të bëjë me një pronë tjetër që zotëroni. Është e mundur që disa prej jush të angazhohen për të blerë ose shitur një pronë të tillë pikërisht këtë javë.

Gjatë kësaj jave, shmangni angazhimin për ndryshime apo riparime të mëdha në shtëpinë tuaj, pasi do të keni një kohë më të favorshme për këtë. Vështirësi të papritura ose pengesa mund të lindin tani për t'ju dekurajuar.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të stuhishme emocionale, në të cilën padurimi ose dëshira për të arritur dhe realizuar dëshirën tuaj me çdo kusht do t'ju bëjë të pakëndshëm për të komunikuar me të tjerët. Manifestimet e xhelozisë në miqësitë tuaja mund t'ju krijojnë gjithashtu një problem serioz. Është një gjë të kesh disa pritshmëri për këtë javë dhe krejt tjetër t'i realizosh ato, pasi rrethanat nuk do ta favorizojnë gjithmonë këtë. Disa ngjarje të papritura gjatë javës mund t'ju trembin ose hutojnë, në varësi të faktit se sa të qëndrueshëm dhe pragmatik jeni për jetën.

Burrat do të kenë nevojë të bëjnë një bisedë serioze me dikë që mund të jetë një i afërm, mik ose dikush me të cilin punoni. Serioziteti i bisedës do të lidhet me temën e ndjeshme që do t`ju prekë. Ndërhyrja e një gruaje në një situatë të tillë mund të luajë një rol të mirë, por le të mos mbështetemi vetëm tek ajo. Në përgjithësi, java do të favorizojë udhëtimet pavarësisht qëllimit të saj.

Gratë do ta gjejnë veten duke kaluar më shumë kohë me miqtë e tyre gjatë javës sesa me të afërmit ose anëtarët e familjes. Natyrisht, për këtë do të ketë një arsye specifike, por gjithsesi duhet pasur kujdes për humbjen e kohës. Gjatë javës, do të merrni një ftesë nga një mysafir, në lidhje me një mbledhje apo ndonjë ngjarje tjetër publike, shoqërore. Do të përjetoni një situatë të lidhur me një person apo mik të afërt, e cila do t'ju lërë një kujtim. Disa prej jush do të duhet të shkojnë diku ose te dikush urgjentisht.

Shigjetari

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars, jeta juaj do të ndeshet me një përvojë emocionale ose ngjarje që lidhet me një grua ose mikeshë të ngushtë. Java do të favorizojë zhvillimin e marrëdhënieve romantike dhe intime.

Java do të jetë interesante për ju që keni një partner romantik, i cili aktualisht po fillon një punë të re, biznes apo aktivitet tjetër të rëndësishëm.

Java do jetë e favorshme për njohje të reja të natyrës romantike.

Gjatë kësaj jave do të keni një takim lidhur me sqarimin e një situate të pakëndshme ose marrjen e një shpjegimi për veprimet e papranueshme të një personi ndaj jush.

Do ta keni të vështirë të komunikoni me njerëz që nuk do të jenë të etur për të dëgjuar apo pranuar atë që keni për të thënë.

Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet të monitoroni me shumë kujdes veprimet e një personi nga rrethi juaj i miqve. Përhapja e disa thashethemeve në formën e komenteve mund t'ju përfshijë në një situatë të pakëndshme.
Djemtë dhe vajzat do të duhet të shikojnë më seriozisht disa gjëra në jetën e tyre, duke shmangur fluturimin mbi re, duke ndjekur ëndrrat dhe dëshirat joreale. Bisedat tuaja me disa njerëz të afërt mund t'ju ndihmojnë të zbrisni në tokë, por gjithashtu mund të shkaktojnë konflikt nëse nuk jeni gati për një pamje kaq realiste të jetës. Roli i një mashkulli mund të ndikojë pozitivisht në rritjen tuaj si një person më i pjekur.

Burrat për disa arsye do të duhet t'u kushtojnë më shumë vëmendje miqve të tyre, pavarësisht nëse ata jetojnë afër ose larg. Arsyet për komunikim më të shpeshtë me ta do të jenë shumë të ndryshme dhe mund të kenë të bëjnë si me punët tuaja të përditshme, ashtu edhe me jetën e tyre. Është e mundur të diskutoni dhe planifikoni një takim apo mbledhje të ardhshme. Në fakt, tashmë këtë javë, disa prej jush mund të presin mysafirë.

Gratë do të përballen me një sërë situatash të papritura gjatë këtyre shtatë ditëve. Për shumë prej jush, paraqitja e njerëzve të rinj në familje, në vendin tuaj të punës apo në grupet shoqërore ku bëni pjesë është gati të ndodhë. Ju mund të vendosni të bëni një blerje të papritur për veten ose shtëpinë tuaj. Në planin financiar, java nuk sjell ndonjë problem serioz, por patjetër që disave prej jush do t'ju japë mundësinë për të stabilizuar situatën financiare, ose për të gjetur burime të reja të ardhurash.

Bricjapi

Gjatë javës nga 4 deri në 10 Mars, shumë do të befasohen nga lajmet që lidhen me lindjen e një foshnje ose një ngjarje emocionale në jetën e një të riu: një djali apo një vajze.

Java do të kërkojë që përfaqësuesit e shenjës suaj të zodiakut të jenë shumë të kujdesshëm kur merren me detyra të rëndësishme.

Gabimet që do të bëni këtë javë mund të ngatërrojnë seriozisht jo vetëm jetën tuaj, por edhe jetën e njerëzve që varen nga ju.

Kjo javë sjell lajme të pakëndshme lidhur me dikë që njihni.

Tensioni më i madh në jetën tuaj të përditshme do të ndikojë padyshim në shëndetin dhe harmoninë tuaj në marrëdhënie të rëndësishme, të cilat padyshim që do të prishen.

Gjatë kësaj jave në familje, me fat dhe me ndihmën e njerëzve të tjerë, do të kapërceni shpejt një situatë stresuese, nga e cila do të mund të përfitoni përvojë të rëndësishme jetësore që do t'ju nevojitet në të ardhmen.
Java do të jetë shumë emocionale për ju që nuk keni mësuar ende të jeni të durueshëm, të prisni zhvillimin e ngjarjeve.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë pjesën më të madhe të kohës së tyre këtë javë duke u takuar dhe duke folur me miqtë, në shumicën e rasteve jashtë shtëpisë tuaj ose në një mjedis të këndshëm për ju. Disa situata të papritura do t'ju ndihmojnë të zgjeroni rrethin tuaj të miqve, të takoni njerëz interesantë, të çoni përpara plane të rëndësishme. Është e mundur që jo gjithçka që planifikoni për këtë javë të ndodhë brenda këtyre shtatë ditëve. Jepuni atyre më shumë kohë dhe shmangni ankthin dhe frikën.

Burrat mund të presin më shumë punë duke filluar nga fillimi i javës, më shumë detyra dhe përgjegjësi. Në familje, shumica prej jush do të duhet të marrin përsipër një angazhim në lidhje me një fëmijë, i cili gjatë këtyre shtatë ditëve mund të jetë një barrë shtesë për ju. Në përgjithësi, java do ju ndihmojë në një mënyrë apo tjetër për të realizuar detyrat tuaja, por organizimi i tyre do të jetë shumë i rëndësishëm.

Gratë do të angazhohen në më shumë detyra që lidhen me jetën shtëpiake, komoditetin në shtëpi dhe gjithçka që është e rëndësishme për shtëpinë. Ndonjëherë disa nga këto gjëra mund t'i bëni për detyrim, pa dëshirë ose pa humor. Shmangni ndjenjat e tilla sepse ato nuk do t'jua bëjnë jetën më të lehtë gjatë këtyre shtatë ditëve. Disa probleme shëndetësore që ju shqetësojnë ju personalisht ose një pjesëtar tjetër të familjes do të kërkojnë vëmendje më serioze.

Ujori

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars do të keni një kohë të favorshme për të investuar burime dhe energji në zhvillimin e çështjeve të rëndësishme financiare për ju dhe padyshim që do të jeni me fat në këtë, ose do të gjeni mbështetjen e nevojshme.

Disa prej jush do të jenë të lumtur për paratë e papritura, ose lajmet për paratë që do të merrni në të ardhmen e afërt.

Nëse ju duhet të kaloni më shumë kohë në shtëpi, ndoshta nuk do të jetë e lehtë për natyrën tuaj të lirë, por do të mund të bëni shumë gjëra të këndshme për familjen tuaj. Nuk do ju mungojnë idetë dhe imagjinata.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje një gruaje në familje dhe të përpiqeni t'i krijoni asaj njëfarë rehatie emocionale: telefonata më të shpeshta, dhurata të vogla dhe të tjera.

Në disa raste, mund të keni edhe një arsye specifike për gjeste të tilla.
Gjatë javës do të keni kohë të mjaftueshme për të komunikuar me miqtë nga afër dhe larg, me të cilët do të keni diçka për të biseduar.

Informacioni që do të shkëmbeni me ta do të jetë i dobishëm për të dyja palët dhe në disa raste mund të shkaktojë nevojën për të marrë vendime të rëndësishme.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të tregojnë shumë më tepër kujdes këtë javë në marrëdhëniet e tyre me miqtë, shokët e klasës apo të afërmit, sepse me sjelljen tuaj mund të shkaktoni lehtësisht mosmiratimin e tyre ose mund të lindë një konflikt i pakëndshëm. Mos u jepni njerëzve të tjerë asgjë që është e vlefshme për ju, as mos merrni gjëra pa marrë leje për ta. Surprizat këtë javë mund të lidhen me nevojën për të marrë një vendim të rëndësishëm të papritur ose për t'i dhënë një përgjigje të shpejtë një propozimi ose ftese.

Burrat do të kenë një detyrë që lidhet me shlyerjen e disa pagesave në para, faturat, nënshkrimin e ndonjë kontrate ose ndonjë lloj tjetër dokumentacioni. Java sjell të ardhura në buxhetin tuaj, por vështirë se do të jenë më shumë se sa prisni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni eksperienca me miqtë që ju sjellin emocione të ndryshme.

Gratë do ta ngarkojnë veten me gjetjen e zgjidhjeve për problemet e ndryshme me të cilat askush tjetër në familje nuk dëshiron të angazhohet. Ju patjetër do të gjeni një rrugëdalje dhe shpresojmë të merrni lëvdata ose mirënjohje të merituara nga të dashurit tuaj. Java sjell një angazhim me një person që do të mbështetet tek ju në një situatë. Ka të ngjarë që këtë javë të filloni disa gjëra të reja në jetën tuaj personale apo profesionale, zhvillimi i të cilave do të vazhdojë pothuajse gjatë gjithë vitit.

Peshqit

Java nga data 4 deri në 10 mars mund të jetë një periudhë interesante dhe e suksesshme për ju.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund t'i zbatoni planet dhe idetë tuaja në familje dhe në punë, por zhvillime veçanërisht interesante për ju do të jenë ato që lidhen me udhëtimet.

Disa prej jush do të kenë një mundësi të papritur për të udhëtuar në një destinacion të dëshiruar, në një rast të këndshëm ose për të realizuar ëndrrën tuaj për të lëvizur në një qytet apo vend tjetër.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, tregohuni të kujdesshëm në marrëdhënien tuaj me dikë që do të përpiqet t'ju manipulojë ose t'ju mashtrojë në gjëra që kur zbulohen do t'ju vendosin në një situatë shumë të vështirë.

Your friendships during the week will develop normally, but if possible avoid giving away your personal belongings or promises you are not sure you can keep.

You will have interesting experiences with friends who live far away from you.
During this week, try to stay realistic in your expectations regarding monetary income to avoid disappointments or financial difficulties.

Boys and girls will start the week with tension or fear of upcoming exams, appearances, meetings, presentations and more. The words and comments of some people around you will increase your fear and not the other way around. During the week you will have a conversation or engage in some action with a man. In general, this week brings you more meetings or virtual contacts with a large circle of people, friends or acquaintances.

Men will go through a restless and even critical period in their lives. On the one hand, you may receive unpleasant news, news related to people you know or your plans. On the other hand, your love life will require specific decisions and actions from you. Java brings a reason for travel or for a more dynamic communication with people who live at a distance from you.
Women will engage in various occasions with friends, neighbors or acquaintances. Through them you can make new acquaintances with interesting or useful people. At the same time, you will leave in the background your acquaintances who have already exhausted their importance in your life. This week will be favorable for working with documents, for signing a contract or financial agreement, as well as for receiving money.