HOROSKOP

Weekly horoscope February 6-12

Weekly horoscope February 6-12

Dashi

During the week, avoid plans related to money. Do not make or ask for promises about them, even if they concern your relatives or friends. This week can be memorable for unexpected changes in your home. They can be about a move or buying new things. A gift may surprise you or you will find something that you had lost and forgotten. You will receive news related to pregnancy or the birth of a child. This news may surprise you, as you have not had any information about such an event. If you are the parents of an already grown child, during the week you may be pleased with news related to his success or performance. During this week you will be worried by a health problem of a person you know, whose development will be problematic. Boys and girls will be excited about the different news they will receive. Some of them will create worry, anxiety, uncertainty and even fear about the future. Some of you will rejoice in the small gifts or benefits that you will secure during these days in one way or another. During this week, men may receive an offer or an opportunity to buy something in which they have a serious interest. Events related to the sale of items or property you own are possible. Materially, this week will favor various actions from which you expect benefit or success. Many will be happy for money or a document that will come through an institution or representative of a company, organization, etc. During these days, women will have concerns about their child, education, health or personal life. You can remember the week for something that will relate to someone in your circle of friends. You will be surprised by a meeting, a conversation or a proposal that you will receive from a friend.

Demi

During the week you will have to mobilize as much as possible because several different stressful situations will arise. Those who have learned the lesson are unlikely to repeat the same mistakes. Avoid shopping during this week. You will be surprised by a purchase that may come from a member of your family. Many will attend a gathering with friends. Boys and girls will be very impatient during these days. Impatience and desire to achieve a possible success or position will involve them in unwanted and unpleasant conflicts. You can do a lot of work or tasks, but not everything will be done willingly. Some tedious tasks you would gladly pass on to someone else. Men should be careful with documents that are confidential. Do not force those around you to do everything according to your wish. It is possible to attend a family gathering. The education, career or public appearance of a friend or relative will be one of the strongest emotions for this week. Surprises during the days will be related to the family's past or personal life.

Gemini

During the week you will encounter obstacles and difficulties in implementing your plans and ideas. The obstacles you will encounter may be due to circumstances that no one could have foreseen. You may be disappointed by the lack of support from people important to you. Be careful in dealing with people from another place of residence, especially if they promise you something or try to get something from you. This week will be unfavorable for legal, judicial matters and commitments of a financial nature. During these days, avoid making decisions or getting involved in matters related to inheritance or the division of wealth and money. In general, the week will be unpredictable for the development of your financial and property matters. Their development will depend on the actions and decisions of other people over whom you have no control. If problems arise in your home, this week you will have to seek the help of other people who have the relevant skills to solve them. Boys and girls will be freed from any problem or unpleasant situation, which in most cases will be related to their personal life. The appearance of some diseases is not excluded. Your relationships with the people you have daily contact with will be problematic. New acquaintances this week for men will be accompanied by some kind of surprise. You will learn a lot of new things and get useful knowledge. A conflict with a person you already know can weigh you down emotionally and mentally. Reconciliation is entirely possible, but it depends on the will of both parties, for compromise. During the week, women should be careful in their relationships with the people they work with, because they will be put to serious tests. The expectation is that you choose the right course of action and development as long as you don't let your emotions and selfishness control the situation.

Gaforrja

Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në çështjet apo marrëveshjet që mund të lindin në biznes. Ka mundësi që të gaboni në diçka, të ketë një keqkuptim ose të gënjeheni, gjë që do t'ju sjellë humbje. Do ta keni të vështirë të dilni nga një situatë e pakëndshme, e cila ndoshta do të lindë për shkak të komentit tuaj të pamenduar apo veprimeve të nxituara. Mbroni sendet tuaja personale nga humbja ose vjedhja. Java do të jetë interesante dhe e suksesshme në shumë drejtime për ju, për sa kohë që do të kapërceni nervozizmin dhe padurimin. Kjo mund të jetë një javë e favorshme për të gjetur një zgjidhje për problemet që kanë lindur këtë vit. Djemve dhe vajzave do t'u duhet të rimendojnë planet apo synimet e tyre të vjetra, të cilat kanë qenë në ngecje për një kohë të gjatë, pa perspektivë zhvillimi. Një person nga e kaluara juaj do t'ju kujtojë përmes një takimi, një bisede ose një mesazhi. Burrat do të marrin në konsideratë informacionin, një ftesë apo një propozim, duke kërkuar se sa reale, premtuese dhe e sinqertë është. Do të kërkoni mënyra për t'ia dhënë lajmin dikujt përreth jush për shkak të delikatesës së tij. Gratë duhet të shmangin fokusimin vetëm në problemet e tyre, mdihmoni njerëzit e tjerë që kanë probleme ose vështirësi më të mëdha nëse janë jashtë mundësive tuaja. Gjatë javës do të diskutoni ose planifikoni shpenzime të ndryshme financiare që lidhen me shtëpinë tuaj, mirëmbajtjen e disa pronave, shitjen ose blerjen e mallrave.

Luani

Gjatë javës do të përfshiheni në situata të ndryshme që lidhen me persona që ndoshta jetojnë në një vend tjetër. Është e mundur që këta të jenë miqtë, të afërmit ose të njohurit tuaj. Nëse udhëtoni këtë javë, do të përjetoni disa konflikte me njerëzit me të cilët do të jeni ose do të takoni atje ku do të shkoni. Në çështjet tuaja familjare dhe financiare tregohuni të kujdesshëm sepse ju ose dikush tjetër do të përpiqeni të përdorni një pjesë të parave për qëllime personale. Bëni kujdes me një premtim apo informacion të rëndësishëm që do të merrni nga një grua. Në vendin tuaj të punës, jini të fokusuar në detyrat tuaja. Ka të ngjarë që disa njerëz t'ju provokojnë në veprime dhe reagime të nxituara ose emocionale. Nëse nuk arrini suksese të rëndësishme ose rezultate të dëshiruara, mos u mërzisni. Disa ngjarje që po zhvillohen aktualisht në jetën tuaj kërkojnë më shumë kohë për zhvillimin tuaj të dëshiruar. Gjatë javës, kujdes nga kurioziteti i njerëzve të tjerë për dokumentet tuaja personale apo telefonin. Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me një blerje të rëndësishme për rehatinë e tyre. Disa shqetësime ose probleme të vogla ka të ngjarë të ndodhin në shkollë ose në vendin tuaj të punës. Për burrat, kjo javë do të jetë një periudhë e favorshme për udhëtime, si për arsye familjare ashtu edhe për ndonjë qëllim tjetër. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të lëvizur në një qytet apo vend tjetër. Gjatë kësaj jave, gratë do të përjetojnë një prishje në marrëdhëniet e tyre me miqtë që do t'ju zhgënjejnë me veprimet ose komentet e tyre kundër jush. Shumë prej jush do të presin një mbledhje, e cila mund të lidhet me një ditëlindje apo festë tjetër të rëndësishme. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për biseda në lidhje me çështje të pronave.

Virgjëresha

Gjatë javës do të shkëmbeni shumë mesazhe, do të keni më shumë biseda telefonike ose do të përdorni mjete të tjera kontakti me persona të rëndësishëm për ju. Janë të mundshme takime apo kontakte virtuale me njerëz nga e kaluara juaj, si shokët e klasës, ish-kolegët apo fqinjët e të tjerë. Shmangni dhënien e sendeve të shtrenjta për përdorim nga fëmijët që nuk kanë aftësi për t'i përdorur ato siç duhet. Mund të jetë një kohë e rëndësishme për të zhvilluar marrëdhëniet tuaja të dashurisë, pavarësisht nëse e keni një të tillë për momentin ose jeni në kërkim të të dashurit tuaj. Në të dyja rastet, fati do t'ju japë atë që është më e mira për ju. Kjo javë do të jetë e favorshme për ju në lidhje me çështje të ndryshme financiare, angazhime ligjore në lidhje me paratë, për ndarje apo rritje të të ardhurave tuaja e të tjera. Gjatë këtyre ditëve, kini kujdes kur blini sende për shtëpinë ose punën tuaj. Mos blini asgjë para se të bëni një hulumtim mjaft të mirë për çmimet dhe cilësinë e të gjithë tregut. Gjatë kësaj jave, djemtë dhe vajzat do të jenë shumë të ndjeshëm në marrëdhënien e tyre me partnerin. Do të prireni të shmangni angazhimet dhe detyrat serioze familjare, të cilat do të prishin deri diku harmoninë në familjen tuaj. Shumë prej burrave do të duhet të anulojnë një takim ose mbledhje, padyshim me shumë ngurrim. Gjatë javës do të përballeni me një konflikt të pakëndshëm me një të afërm të lidhur me paratë apo një dokument. Ekziston mundësia që ju vetë të dështoni në pozicionin tuaj, për shkak të arrogancës, lakmisë apo krenarisë. Gratë do të kalojnë një periudhë marrëdhëniesh të ndërlikuara me njerëz nga rrethi i tyre i miqve, kolegëve apo të njohurve. Kjo javë sjell shumë punë në angazhimin tuaj profesional. Në një moment të rëndësishëm në jetën tuaj gjatë këtyre ditëve, do të merrni ndihmë ose këshilla të papritura nga një mike.

Peshorja

Gjatë javës do t'ju presë një mbledhje familjare, e cila mund të lidhet me kërkimin e zgjidhjes së ndonjë krize familjare ose arritjen e një marrëveshjeje për një çështje të rëndësishme. Mund të përjetoni një lloj ndarjeje me një person nga rrethi juaj i të afërmve, gjë që do të jetë e pritshme dhe nuk do t'ju habisë. Gjatë kësaj jave do të shijoni suksesin profesional të një personi që është nga rrethi juaj i miqve apo të njohurve. Do të zhgënjeheni nga veprimet e një gruaje përmes shfaqjeve të saj të koprracisë, zilisë ose përmes komenteve të ashpra që do të bëjë për njerëzit e tjerë. Do të ndiqni një situatë të rëndësishme në jetën e një vajze apo gruaje, e cila do të lindë si pasojë e vendimeve dhe veprimeve të saj të mëparshme. Gjatë këtyre ditëve do të keni mundësinë të filloni një miqësi të re dhe premtuese të natyrës romantike apo biznesi. Shmangni angazhimet serioze ose të përgjegjshme nëse keni ndonjë shqetësim shëndetësor. Djemtë dhe vajzat do të angazhohen në mënyrë të papritur me ndonjë dokument, me formalitete administrative apo me ndonjë lloj tjetër shkrese. Gjatë javës do të keni një takim apo bisedë të rëndësishme me një mik. Burrat, do të keni një takim të pakëndshëm me një grua që ka një karakter të vështirë dhe hipokrit. Ky person patjetër do të dëshirojë të arrijë qëllimet e tij ose është i pushtuar nga ambicie të mëdha për të arritur një pozicion të lartë në punë. Gjatë kësaj jave do të ketë shqetësime për shëndetin apo problemet personale të një personi që është i afërmi juaj. Në rrethana të papritura, do t'ju duhet të angazhoheni për zgjidhjen e një problemi familjar apo pronësor në familje. Gratë nuk do të kenë pritshmëri të veçanta për punët e tyre profesionale, por një ngjarje do të jetë në gjendje t'ju befasojë për mirë. Gjatë këtyre ditëve, do të keni kontakte dhe takime të dobishme dhe premtuese me njerëz nga një qytet apo vend tjetër.

Akrepi

Gjatë javës do t'ju duhet të mësoni nga përvojat tuaja të mëparshme. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ato që lidhen me jetën tuaj familjare ose dashurie. Me shumë mundësi do të viheni në një situatë ku duhet të merrni një vendim në lidhje me diçka që keni përjetuar tashmë. Ndikimi i një personi të afërt në punët tuaja të brendshme do të jetë i pafavorshëm. Mund të lidhet me një ide të gabuar të situatës specifike, me egoizmin ose ndjenja të tjera negative. Në planin financiar, jini të vëmendshëm ndaj burimeve tuaja në dispozicion dhe mos shpenzoni më shumë se sa keni planifikuar në buxhetin tuaj javor. Nëse keni ndonjë pritje për para shtesë, mund të zhgënjeheni. Gjatë kësaj jave, marrëdhëniet tuaja familjare do të vihen në provë. Nevoja për një lloj ndryshimi në këtë marrëdhënie është e nevojshme, por kjo mund të ndodhë vetëm nëse palët e përfshira janë gati për të. Djemtë dhe vajzat do të vendosin më shumë emocionalitet dhe ndjeshmëri në veprimet dhe marrëdhëniet e tyre gjatë këtyre ditëve. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të nisur një lidhje të re romantike, për sa kohë që në fillim nuk e ngarkoni me pritshmëri të mëdha. Burrat do të kenë shumë detyra familjare për të kryer, ndaj mos e humbin kohën me gjëra që sjellin kënaqësi të përkohshme pa asnjë përfitim për të ardhmen. Fatkeqësisht, disa çështje dhe telashe të pazgjidhura do të vazhdojnë t'ju shqetësojnë, pasi kanë nevojë për shumë më tepër kohë për t'u sqaruar. Gjatë kësaj jave, gratë do të marrin informacion në lidhje me një marrëdhënie dashurie ose miqësie tashmë të përfunduar. Do të zbuloni gjëra interesante, por sa do të ndryshojnë mendimin tuaj për marrëdhëniet do të jetë individuale.

Shigjetari

Gjatë javës do të keni disa biseda që do t'ju ndihmojnë të sqaroni qëndrimet e të tjerëve për çështje të rëndësishme për ju. Një zhvillim interesant dhe i dobishëm për ju do të jetë një miqësia me një person që është jashtë rrethit tuaj të kolegëve, fqinjëve apo miqve. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje ngjarjeve në të cilat do të pritet ndonjë ndihmë nga ju. Është e mundur që ato kanë të bëjnë me dikë me të cilin nuk jeton afër jush. Për këtë arsye do të keni një komunikim dinamik në telefon. Njerëzit me të cilët keni aktivitete, qëllime apo detyra të përbashkëta do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj. Gjatë kësaj jave do të merrni informacione në lidhje me një zhvillim të pafavorshëm të problemeve në jetën e njerëzve që njihni. Ata ndoshta po përjetojnë pasojat e veprimeve të tyre të mëparshme keqdashëse. Duhet të bëni një blerje për një fëmijë, e cila do të kërkojë një lloj dokumenti ose një hulumtim të kujdesshëm paraprak për një marrëveshje më të mirë. Java sjell lajme që lidhen me mëmësinë e ardhshme apo lindjen e një fëmije. Djemtë dhe vajzat do të marrin lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njohin. Gjatë javës do e keni të vështirë të zgjidhni problemet me personat me të cilët shoqëroheni. Burrat këtë javë le t'i japin liri fëmijës që ndodhet brenda tyre brenda tyre. Kthehuni në ëndrrat dhe dëshirat tuaja të fëmijërisë, bëni gjëra që nuk keni mundur t'i bënit atëherë për ndonjë arsye. Do të jetë e rëndësishme të riktheheni, qoftë edhe për pak në emocionet e fëmijërisë suaj. Disa ngjarje ose përvoja të pakëndshme që lidhen me njerëzit që janë pranë jush do t'ju japin një mundësi të re për të vlerësuar vlerën e vërtetë të jetës që keni tani. Shëndeti i grave mund të jetë i paqëndrueshëm këtë javë, por me shumë mundësi do të ketë të bëjë me një problem të vjetër kronik të patrajtuar. Një nga gjërat më të rëndësishme gjatë këtyre ditëve është të organizoni planet tuaja praktikisht, me qartësi nëse ato janë të arritshme në këto ditë apo do të kërkojnë shumë më tepër kohë.

Bricjapi

Gjatë javës do t'ju kërkohet t'i kushtoni vëmendjen tuaj të plotë angazhimeve tuaja profesionale ose të biznesit.Do të keni biseda të rëndësishme ose do të angazhoheni në zbatimin e planeve të përbashkëta me njerëz nga një ekip tjetër.Kjo do të jetë një javë e favorshme për biseda në lidhje me një pozicion të ri apo një punë të re diku tjetër, nëse keni dëshira apo plane të ngjashme. Në zgjidhjen e problemeve dhe problemeve këtë javë do të merrni ndihmë nga një njeri që nuk e prisnit. Ka të ngjarë që gjatë këtyre ditëve të prisni një telefonatë, një takim ose një ngjarje tjetër të rëndësishme në lidhje me një person që jeton në një vend tjetër. Do të përjetoni shumë emocione si pasojë e bisedave me miqtë tuaj dhe lajmeve që do të merrni prej tyre. Java do të mbahet mend me një njohje të re, e cila do të ketë njëfarë rëndësie për të ardhmen tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime dhe me shumë mundësi do të jetë një javë e planifikuar. Djemtë dhe vajzat do të zhgënjehen nga veprimet apo fjalët e njerëzve me të cilët kanë kontakte të përditshme. Disa nga planet tuaja për javën do të dështojnë për shkak të njerëzve nga të cilët vareni në një farë mënyre. Burrat do kenë marrëdhënie financiare me njerëz të distancave të ndryshme. Është e mundur të merrni para ose një dokument të rëndësishëm financiar. Një nga ngjarjet e mira gjatë këtyre ditëve do të lidhet me mundësinë për të harmonizuar marrëdhënien tuaj me një grua me të cilën keni pasur një konflikt kohët e fundit ose një shkëmbim të pakëndshëm ofendimesh dhe akuzash. Gratë duhet të kenë kujdes kur blejnë sende personale apo produkte shtëpiake. Ju mund ta mbani mend javën me përvojat që do të keni me një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve të ngushtë.

Ujori

Gjatë javës do të veproni me ngurrim në çështjet që lidhen me angazhimet tuaja profesionale apo familjare. Kjo ka shumë të ngjarë për shkak të mungesës së energjisë, ambicjes dhe disponimit të mjaftueshëm. Do të prireni të jetoni me përvojat e kaluara, duke kujtuar të kaluarën. Kjo javë do të favorizojë blerjet dhe çdo çështje materiale që lidhet me familjen tuaj. Java do të kënaqë shumë njerëz me lajme në lidhje me lindjen e një fëmije. Do të jetë e favorshme për çështjet tuaja financiare, veçanërisht nëse prisni një pagesë të mirë për punën tuaj, duke marrë një bonus. Gjatë javës do të keni një pritshmëri të rëndësishme për një takim, një bisedë apo realizimin e një angazhimi të përbashkët me miqtë, kolegët apo me të afërmit. Djemtë ose vajzat do të kenë konflikte ose marrëdhënie të ndërlikuara me një bashkëmoshatar ose me një të ri tjetër. Do të përballeni me karakterin kompleks dhe kontradiktor ose tentativat për gënjeshtra nga ana e një personi që është pranë jush. Burrat këtë javë do të ndryshojnë planin ose idenë e tyre në lidhje me udhëtimin. Gjatë këtyre ditëve, do të jeni të kënaqur me lajmet që lidhen me një fëmijë nga rrethi juaj i të afërmve. Për gratë telashet e natyrës financiare që do lindin në fillim apo në fund të javës dhe do ju bëjnë të rishikoni buxhetin. Do të keni një rast për një mbledhje në shtëpinë tuaj ose do të surprizoni të dashurit me diçka të papritur. Në përgjithësi, java do të sjellë më shumë ditë stresuese. Do të mendoni dhe do të shqetësoheni për gjëra të ndryshme ose për njerëz që janë pjesë e jetës suaj.

Peshqit

Gjatë javës do ju bëhen surpriza të ndryshme emocionale, kryesisht të lidhura me jetën tuaj të dashurisë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të krijuar një marrëdhënie të re romantike ose për të planifikuar zhvillimin e ardhshëm të një lidhjeje tashmë të krijuar. Mund të habiteni nga lajmet ose një bisedë telefonike me ish-partnerin tuaj. Megjithatë, kjo nuk ka gjasa të ndryshojë situatën aktuale në jetën tuaj. Shumë do të jenë të lumtur për një blerje të re për shtëpinë ose një ndryshim tjetër. Çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të favorshëm gjatë javës, pavarësisht nëse është e afërme, partnere apo kliente. Në përgjithësi, java do të jetë interesante dhe e suksesshme për ju. Sigurisht, është e mundur që disa nga planet dhe pritshmëritë tuaja të rezultojnë të jenë krejtësisht të ndryshme nga ato që do të përjetoni. Mos kërkoni arsyen e këtyre ndryshimeve në veprimet jobesnike nga ana e njerëzve të tjerë. Djemtë dhe vajzat do të krijojnë ose zhvillojnë miqësi të rëndësishme dhe marrëdhënie profesionale. Java do të mbahet mend për shumë biseda, me diskutime të ideve të ndryshme interesante, me planifikimin e veprimeve të ardhshme nga të cilat do të prisni sukses. Burrat do të jenë të lumtur për lajmet ose një miqësi të re me një person interesant. Gjatë këtyre ditëve, punoni me zell, ndershmëri dhe sinqeritet për lumturinë tuaj personale. Do të lindin angazhime të reja në lidhje me dokumentet, trashëgiminë, sendet apo pasurinë e një të afërmi të ndjerë. Për ato gra që janë në procesin e ndarjes ose divorcit do të bëjnë një hap prapa dhe do të përpiqen të rimendojnë vendimet dhe veprimet e tyre. Një ngjarje, bisedë apo takim do ju nxisë të mendoni. Gjatë kësaj jave shumica prej jush do të kenë mot të favorshëm për udhëtime afër dhe larg. Shumë emocione të këndshme janë përpara jush, duke vizituar vende të reja dhe duke takuar njerëz të rinj.