HOROSKOP

Weekly horoscope from September 26 to October 2

Weekly horoscope from September 26 to October 2

Aries

Turn your attention to solving internal problems at home and start preparing for the fall-winter season. You can engage in repairs or some improvements. It is possible that they turn out to be more complicated than you expected. Other complications may arise that affect your mood. Use this week to resolve your family issues, even if they have to do with generational conflicts, inheritance conflicts, etc. This week, think more before starting or deepening an argument with someone. Don't bring 'skeletons out of the closet' because you have something to show. This week you may find the courage to make some bold decisions, but soon afterwards you will feel unsure or confused. Your decisions are right, but difficult, and they will bring you back to the original path of life. The week will be favorable for judicial and legal matters, as long as you are not involved in any illegal activity. News related to a man you know will disturb, sadden or disappoint you. The week will be favorable for travel, regardless of its purpose. Boys and girls will be surprised by some events, but try to see more clearly what comes after them. Be careful and honest in your relationships. This is a week of change. Men will find it difficult to maintain a good mood and good physical condition during these seven days. You will be extremely emotional and sensitive. Your romantic relationships will be more affected by this. Women will have a hard time understanding you this week, regardless of what your relationship with them is based on. Women will be able to free themselves from their fears or worries. Ahead of you is a week that brings you some positive experiences and pleasant news. Before you is a very dynamic time, with rapid development, but with opportunities to achieve changes, successes, important decisions. This will be a favorable time for treatment and recovery from any illness.

Taurus

Avoid making hasty decisions, following only your emotions or being influenced by the words of someone around you. Be careful when making or receiving promises. Don't create problems, complications or enemies. During this week, your personal or family relationships will require attention, in which misunderstandings will arise, mainly of a financial nature. Problems or other unexpected situations will arise with friends who will surprise you with their reaction or decision. During the week, many will solve a problem, or have a commitment regarding a property. This week you will need to carefully consider your decisions regarding a family member. Avoid helping unless asked and think carefully about the possible consequences. Urgent concerns or engagements with your parents will arise this week. Boys and girls will have to properly organize the information received this week. You will learn a lot of useful things, but you can also be manipulated by fake news or emails. During the week you will be prone to panic, and you will easily fall under the influence of negative, pessimistic people. Men will go through a week where they will have to communicate more with a variety of people through phone calls, emails or texts. This week may require you to work with documents, or sign, draft any document or contract. These seven days will be a favorable time for resolving financial relationships, payments, rents, loans and other similar issues. Women will find it difficult to control their anxiety and fear this week. Any unpleasant news that you will receive this week, even if it does not affect you directly, you will take it as a threat to you in some way. A new or unexpected development may occur in your relationship with people born under the sign of Leo, Aries or Sagittarius. This week will be favorable for a trip that you have planned or organized before.

Gemini

You will experience many important events in the lives of close people, mainly those who live at a distance from you. It is possible that this week you will attend a meeting for a pleasant occasion: birthday, name day, anniversary, engagement, marriage, etc. Make the most of this week to successfully complete important commitments related to home and family before autumn knocks on your door. The week will be very favorable in accomplishing your tasks. Almost everything will depend on your organization and preparation. Whatever the development of your affairs, do not try to change the course of events this week! The week will be favorable for buying a new house, moving to a new house, selling properties, if you have such plans. Unpleasant surprises will arise where there are attempts at manipulation or other behind-the-scenes actions. At work or in business, you will go through a period of tension related to more tasks, responsibilities, clients, fast deadlines for fulfilling orders, etc. Boys and girls will have more commitments or joint activities with their peers. Interesting experiences and opportunities await you to learn new things, to gain new knowledge and skills. Some of you will be particularly sentimental, sensitive this week, you will easily hurt others with rude or insulting words. Men will have an emotional experience, which in most cases will be from the family. You have more homework and assignments ahead, which will require good organization on your part to do everything on time and in the most correct way. During this week, you will have more tasks at your workplace, where a number of interesting situations related to new people, new activities, etc. will arise. Women will find it difficult to overcome their ambiguous state, which will rather cause sadness, uncertainty, worry, regardless of whether there is a specific reason for this. During the week you will meet important people. You can attend any meeting. During these seven days, unexpected meetings or news related to people you know are not excluded. Women will find it difficult to overcome their ambiguous state, which will rather cause sadness, uncertainty, worry, regardless of whether there is a specific reason for this. During the week you will meet important people. You can attend any meeting. During these seven days, unexpected meetings or news related to people you know are not excluded. Women will find it difficult to overcome their ambiguous state, which will rather cause sadness, uncertainty, worry, regardless of whether there is a specific reason for this. During the week you will meet important people. You can attend any meeting. During these seven days, unexpected meetings or news related to people you know are not excluded.

Gaforrja

Ndoshta për ngjarjet e kësaj jave, më vonë do t'u tregoni të afërmve ose miqve tuaj se ishte diçka e rëndësishme që keni kaluar dhe do ta bëni këtë me shumë emocion. Do t'ju kërkohet të hiqni një paralele midis asaj që është e nevojshme dhe asaj që nuk është e nevojshme për ju në jetën personale, në dashuri ose në punën tuaj. Kjo do të jetë një kohë e mirë për biseda të sinqerta me njerëzit me të cilët punoni. Kjo javë do t'ju japë një shans të ri zhvillimi, me mundësi më të mëdha për të treguar aftësitë dhe njohuritë tuaja. Do t'ju duhet të merrni të paktën një vendim të rëndësishëm për të ardhmen tuaj. Gjithçka do të varet nga ambicia dhe iniciativa juaj, edhe pse ngjarje të veçanta do t'ju shtyjnë drejt veprimeve të tilla. Gjatë javës, bëni kujdes nëse udhëtoni, pavarësisht sa larg. Takimet që do të keni këtë javë duhet të jenë me njerëz që dinë të vlerësojnë kohën dhe të mos e humbin atë me thashetheme dhe ankesa. Djemtë dhe vajzat do të duan të argëtohen ashtu si kur ishin fëmijë. Gjatë kësaj jave, do të prireni t'u ktheheni kujtimeve të fëmijërisë ose të komunikoni me ish-shokët e klasës. Gjatë kësaj jave do t'ju presë një telefonatë ose një bisedë, pas së cilës do të merrni një vendim për jetën tuaj personale. Në dashuri, shmangni besimin në këshillat e të tjerëve. Burrat vështirë se do të pranojnë ndërhyrjen e një gruaje në punët e tyre, qoftë ajo nënë, grua, motër, shoqe etj. Ngjarjet kryesore të javës do të lidhen në një farë mënyre me gra nga rrethi juaj i të afërmve, miqve, kolegë apo të njohur. Në vetvete, java sjell shumë ngjarje, shumë përvoja dhe shumë ndryshime që edhe nëse nuk ju prekin drejtpërdrejt, do të kenë njëfarë ndikimi në jetën tuaj. Gratë do të bëjnë mirë të përqendrohen në detyrat e papërfunduara të javës së kaluar përpara se të angazhohen në çështje të reja. Përndryshe, shumë gjëra do të grumbullohen mbi ju si një ortek. Tensioni dhe stresi në jetën tuaj do të shtohen dhe do të jetë e vështirë të arrini ndonjë rezultat pozitiv, real. Gjatë kësaj jave do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje më serioze disa problemeve dhe detyrimeve shtëpiake apo pronësore.

Luani

Do të jetë e rëndësishme të jetoni dhe të punoni me qetësi, pa tensione apo ankth të panevojshëm për zhvillimin e planeve tuaja apo ngjarje të tjera të pritshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se duhet të tregoheni të shkujdesur në punët tuaja të përditshme dhe profesionale. Gjatë javës, një i afërm apo mik do ju befasojë me një bisedë serioze. Mund ta gjeni veten të papërgatitur për atë që do të ndajnë me ju. Kjo do të jetë një javë ku do të duhet të keni kujdes se çfarë bini dakord apo çfarë premtoni. Shumica prej jush do të udhëtojnë në fund të javës dhe arsyet për këtë do të jenë nga më të ndryshmet: pushime, turizëm, vizitë tek të afërmit etj. Djemtë dhe vajzat mund të provokojnë durimin e një shoku me komentet e tyre dhe një mosmarrëveshje e pakëndshme mund të lined. Gjatë kësaj jave do të keni perspektiva të mira për zhvillim në arsim, punë apo biznes. Do të mbështeteni shumë në kontaktet dhe marrëdhëniet e vendosura tashmë me njerëz të moshave të ndryshme. Burrat do të përballen me vështirësitë e para të mëdha të këtij muaji dhe padyshim që nuk do t'ju pëlqejnë. Me shumë mundësi, zgjidhja e tyre nuk do të varet nga ju dhe do t'ju duhet të pranoni ekzistencën e tyre dhe të prisni zhvillimin natyror. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të ruani informacionet me vlerë, dokumentet dhe paratë nga humbja ose vjedhja. Pranoni që këtë javë gjërat do të ecin më ngadalë, do të kërkojnë më shumë vëmendje dhe jini të kujdesshëm dhe të durueshëm. Gratë do të duhet të marrin përsipër disa përgjegjësi ose angazhime për fëmijët, nipërit ose të afërmit e tyre. Gjatë javës do të ketë një rast për t`i dërguar urime një burri nga rrethi juaj i të afërmve, miqve ose fqinjëve. Çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim relativisht të mirë, por do të përcaktohen në një masë të madhe nga vendimet që keni marrë tashmë.

Virgjëresha

Do t'ju duhet të krijoni harmoni dhe mirëkuptim në marrëdhëniet problematike. Këta mund të jenë fëmijët tuaj, prindërit, motrat dhe të afërmit ose miqtë. Gjatë kësaj jave, shumë do të gëzojnë të ardhura të mira nga puna, shitje më të mira ose më shumë klientë. Një klient, menaxher ose partner biznesi do t'ju ndihmojë të arrini sukses ose do të përfitoni financiarisht nga veprimet tuaja si ekip. Kjo javë mund të mbahet mend duke marrë para nga një pagë, nga një angazhim i përfunduar biznesi, ose nga një institucion bankar. Takimi, biseda ose kontakti juaj me një person nga komuniteti ku jetoni do të duhet të shqyrtohet me kujdes përpara se të jepni pëlqimin ose premtimin. Kini kujdes, pasi tentativat për manipulim ose veprime për t'ju diskredituar, për të dëmtuar reputacionin tuaj, janë të mundshme. Gjatë javës do të ketë momente ankthi lidhur me udhëtimet. Udhëtoni vetëm nëse është absolutisht e nevojshme. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë dinamike me më shumë takime dhe biseda me njerëz të afërt dhe të largët. Këtë javë do të jetë e rëndësishme të përqafoni gëzimet e vogla në jetën tuaj. Janë të mundshme përvoja interesante romantike. Meshkujt do të duhet të jenë të kujdesshëm me njohjet e reja. Do të keni mundësi të zgjidhni problemet që lidhen me dokumentet, një kontratë apo formalitete të tjera, ndaj kushtojini vëmendje serioze. Kjo javë sjell një probabilitet të lartë për ndarje apo ribashkim me të afërmit që jetojnë larg. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, pavarësisht qëllimit. Gratë mund të angazhohen në një takim ose bisedë në lidhje me një çështje pronësie ose pasurie. Mund të hasni pengesa ose vështirësi në lidhje me paratë që duhet të merrni nëpërmjet një dokumenti ose kontrate. Gjatë javës do të angazhoheni në çështje të rëndësishme që lidhen me paratë.

Peshorja

Do të përjetoni një situatë të papritur lidhur me një vajzë apo një grua nga rrethi juaj i të afërmve apo të njohurve. Kjo mund të ketë të bëjë me një konflikt ose telashe shumë të pakëndshme në jetën e saj personale. Përpiquni të kontrolloni shpenzimet tuaja dhe shmangni shpenzimet impulsive të parave. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të emocionoheni nga një lajm apo një dokument që do të merrni nga një person që jeton pranë jush. Shmangni vendimet e rëndësishme që lidhen me një shtëpi apo pronë që zotëroni. Kjo do të jetë një javë e ndërlikuar, mjaft e paparashikueshme për çështjet juridike apo gjyqësore të natyrës pronësore. Ju mund të keni një pritshmëri të veçantë në lidhje me udhëtimet ose njerëzit nga një vendbanim tjetër. Gjatë kësaj kohe, bëni kujdes në komentet që lidhen me miqtë tuaj, pasi ekziston rreziku për të prishur një marrëdhënie. Gjatë javës, kini kujdes kur punoni me dokumente, dhe mbajini paratë me kujdes. Burrave nuk do t'ju mungojnë surprizat këtë javë. Para së gjithash, ato do të kenë natyrë materiale, do të krijojnë rehati më të mirë në shtëpinë tuaj ose do t'ju krijojnë emocione të tjera të këndshme. Do të merrni gjeste të papritura vëmendjeje nga personat e lindur nën shenjat e ajrit. Gjatë javës do të përjetoni të paktën një takim emocional. Nëse gjatë këtyre shtatë ditëve do të vizitoni institucione të ndryshme, atëherë patjetër do të keni sukses ose do të arrini rezultatet që dëshironi. Bëni kujdes nga vjedhjet apo kurioziteti i të tjerëve në çështjet tuaja personale.

Akrepi

Java mund të jetë e mbushur me ngjarje të papritura në punë ose në çështjet tuaja të biznesit. Ngjarjet që do t'ju befasojnë do të lidhen kryesisht me njerëz nga një qytet apo vend tjetër. Jini të arsyeshëm dhe më pak emocional në marrëdhëniet tuaja me njerëzit e familjes. Gjatë javës do të keni marrëdhënie të ndryshme financiare me persona jashtë shtëpisë tuaj. Mund të lindin disa problematika me paratë. Një ngjarje e lidhur me një të ri do t'ju befasojë këtë javë. Djemtë dhe vajzat do të kenë ambicie për të arritur rezultate më të mira, ose për të siguruar më shumë të ardhura. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni njerëz të të gjitha temperamenteve, të prirur ndaj manipulimeve prapaskenave etj. Detyrat më të rëndësishme apo urgjente të burrave Akrep do të lidhen me burrat e tjerë në familjen tuaj, me kolegët, miqtë, etj. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime për arsye familjare, për punë apo për qëllime turistike. Gjatë javës do të merrni informacione apo lajme të rëndësishme që mund të vijnë nga një qytet apo vend tjetër. Gratë mund ta kujtojnë këtë javë me një propozim të ri, ose interesant për udhëtime, për punë në një vendbanim tjetër dhe përvoja të tjera të tilla. Java do të favorizojë fundin e një angazhimi, një periudhe të jetës suaj dhe fillimin e diçkaje të re që premton të jetë e suksesshme dhe e rëndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm.

Shigjetari

Do të takoni persona të rëndësishëm për të ardhmen tuaj, me të cilët do të diskutoni ide dhe plane të ndryshme. Ofertat e mira ose mundësitë e reja do të vijnë papritur për ju, por mos i humbsni ato. Do të keni të ardhura të mira në familjen tuaj ose dikush nga rrethi juaj i të afërmve do të kontribuojë me një shumë të mirë parash në buxhetin tuaj familjar. Gjatë kësaj jave, do të prireni të sistemoni shtëpinë dhe jetën tuaj personale nga sendet e panevojshme, marrëdhëniet dhe angazhimet që nuk premtojnë. Shumë do të kërkojnë burime të reja të ardhurash nëse ato që merrni aktualisht nuk ju mjaftojnë. Do të jeni me fat në këtë drejtim, pasi do të gjeni lehtësisht punë me kohë të pjesshme nëse jeni vërtet në kërkim për një të tillë. Lajmet ose një ftesë për një takim do t'ju kënaqin. Ka të ngjarë të përfshiheni në telashe dhe probleme të padëshiruara, të nxitura nga dëshira për të arritur diçka me çdo kusht. Do të zhgënjeheni ose do të zemëroheni me veten, por kështu fitoni përvojë jetësore. Këtë javë do të keni më shumë përgjegjësi në shkollë apo në punë. Mos ikni nga shumica e detyrave, pasi tani do të keni mundësinë të provoni veten, të zbatoni një ide apo projekt të rëndësishëm. Burrat e Shigjetarit kanë një javë të ngarkuar dhe të tensionuar përpara. Keqkuptimet apo dyshimet për veprimet e partnerit mund të jenë shkaku i kundërshtimeve të padëshiruara dhe madje edhe ftohjes së marrëdhënies suaj. Marrëdhëniet me të afërmit do të jenë gjithashtu nën presion, për shkak të emocionalitetit apo ndjeshmërisë suaj më të madhe. Gjërat e mira këtë javë për gratë do të lidhen me aftësinë për të siguruar trajtimin, terapinë ose shërimin e duhur. Shmangni shfaqjet e xhelozisë, konfrontimit, imponimit të mendimit dhe vullnetit tuaj. Nëse fitoni kontroll mbi emocione të tilla, keni një javë interesante dhe të suksesshme përpara jush. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të përballeni emocionalisht me disa lajme të pakëndshme që lidhen me dramën në jetën e njerëzve që njihni.

Bricjapi

Angazhohuni seriozisht për përmbushjen e premtimeve apo detyrave të nisura tashmë. Java paralajmëron lindjen e një fëmije ose lajme që lidhen me mëmësinë e ardhshme. Gjatë kësaj jave, do të merrni shumë informacione në shtëpinë tuaj, për njerëzit që njihni ose që janë pjesë e familjes. Dinamika që sjellin me vete ngjarje të tilla do t'ju bëjë emocional dhe të ndjeshëm. Shumë do të angazhohen për një dokument që do të jetë i rëndësishëm për çështjet tuaja familjare. Nuk përjashtohet shfaqja e një personi të ri në familje. Surprizat e kësaj jave do të lidhen në një farë mënyre me udhëtimet. Ju mund të vendosni papritur të bëni një udhëtim të shkurtër ose dikush mund t'ju vizitojë papritur. Disa nga miqësitë tuaja do të pësojnë ndryshime për shkak të ngjarjeve të ndryshme në jetën e miqve. Një bisedë me një grua apo një ftesë që do të merrni prej saj do të jetë një shans që nuk duhet ta nënvlerësoni. Lërini djemtë dhe vajzat të mos përpiqen të hamendësojnë të ardhmen e tyre, të udhëhequr vetëm nga nxitjet, ëndrrat, dëshirat apo tekat e brendshme. Gjatë kësaj jave, meshkujt do të përjetojnë disa ngjarje të lumtura. Përpara jush është një periudhë kohe shumë dinamike dhe interesante, e cila ju premton punë dhe vetëm punë. Biseda dhe ngjarje të rëndësishme do të jenë të rëndësishme për zhvillimin e planeve tuaja. Për shkak të ngarkesës suaj të shtuar gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të merrni kohë të mjaftueshme për një pushim të plotë. Gjatë kësaj jave, arkëtimet tuaja në para do të zbehen, ndaj organizoni mirë buxhetin tuaj personal ose familjar. Kontaktet e reja me njerëz nga afër dhe larg do t'ju ndihmojnë të rregulloni në mënyrë të favorshme çështjet financiare ose materiale. Njerëzit që punojnë në një institucion qeveritar, bankë ose janë menaxherët tuaj mund t'ju kënaqin me një lajm të mirë. Një takim i pakëndshëm mund t'ju bëjë të mendoni për besimin që keni te miqtë tuaj të rinj ose të vjetër. Ka të ngjarë që një grua që është shoqja ose e afërmja juaj do t'ju shkaktojë probleme me paaftësinë e saj për të mbajtur një sekret dhe për të mos ndarë gjërat që dikush tjetër tashmë ka ndarë me të. Kujdes në jetën personale, çfarë thoni, si reagoni, çfarë komentesh bëni dhe drejt kujt. Java premton një udhëtim të shkurtër. Në përgjithësi, do të ketë diçka për t'ju befasuar këtë javë.

Ujori

Çështjet tuaja të parave do të kërkojnë më shumë vëmendje: shpenzimet, pagesat, blerjet, detyrimet etj. Jini shumë të kujdesshëm me shpenzimet tuaja. Shmangni investimin e rrezikshëm të parave. Gjatë javës, pritshmëritë tuaja për udhëtime mund të ndryshojnë, gjë që do të sjellë stres dhe tension në jetën tuaj të përditshme. Ju mund të mërziteni nga lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që jeton ose punon në një qytet tjetër. Shumë do të kenë rastin të festojnë një sukses të një miku apo të afërmi. Në shtëpinë tuaj gjërat do të zhvillohen mirë, nëse nuk tregoni nxitim dhe ndjeshmëri të tepruar ndaj fjalëve dhe veprimeve të njerëzve që ju rrethojnë. Djemtë dhe vajzat do të jenë në gjendje të bëjnë përparim të rëndësishëm në punët e tyre. Mos kini frikë të kërkoni ndihmë ose këshilla nga dikush i lindur në shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Ndonjëherë do të ndiheni të pakënaqur me jetën tuaj të dashurisë. Do të dëshironi gjëra që nuk mund t'i arrini tani. Represioni nuk është një këshilltar i mirë. Krijoni komoditetin tuaj personal. Burrat do të planifikojnë dhe zbatojnë disa takime interesante nga të cilat do të presin të marrin informacione të dobishme, ndihmë ose mbështetje për një sipërmarrje ose projekt të ri. Një rast për t'u mbledhur gjatë javës mund të jetë për shkak të një vajze ose një gruaje të re. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të takojnë një person nga e kaluara e tyre me të cilin kanë kujtime dhe përvoja të këndshme. Gratë do të përfshihen emocionalisht në disa plane dhe çështje financiare. Gjatë javës do të jeni me fat në përmbushjen e angazhimeve nga të cilat prisni më shumë para.

Peshqit

Java do t'ju ofrojë eksperienca interesante që do të arrijnë t'ju krijojnë momente surprizë. Ndoshta do të kenë të bëjnë me jetën tuaj personale, aspiratat dhe dëshirat tuaja personale. Shumë do të gëzohen këtë javë për një ngjarje apo lajm të veçantë në shtëpinë e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi të realizoni pritshmëritë tuaja për familjen, në shumicën e rasteve falë planifikimit të mirë dhe ndihmës që do të merrni nga të afërmit, miqtë dhe njerëzit e tjerë. Do të keni një bisedë me një të afërm, i cili do të përcaktojë vendimin tuaj. Java do të jetë e favorshme për të bërë një bilanc të arritjeve tuaja profesionale deri tani. Ata që ndihen të pakënaqur do të jenë në gjendje të kërkojnë një punë të re ose të tregojnë interes për një pozicion të ri. Çdo ndryshim në lidhje me punën tuaj do të duhet të mendohet mirë, sepse vendimet dhe veprimet tuaja këtë javë do të kenë një ndikim afatgjatë në të ardhmen tuaj. Gjatë kësaj jave, mund t'ju duhet të shtyni një takim për shkak të një angazhimi të ri. Gjatë javës padyshim që do të jeni në humor për eksperienca dashurie, veçanërisht nëse nuk keni një partner në krah për momentin. Do të kërkoni mundësi për të bërë njohje të reja, për të komunikuar me njerëz të rinj, për t'u argëtuar. Burrat do të duhet të bëjnë disa hapa prapa dhe t'u kthehen detyrave të vjetra, detyrave të paplotësuara ose marrëdhënieve të papërfunduara. Gratë gjatë këtyre shtatë ditëve do të duhet të fokusohen kryesisht në detyrimet e tyre të punës. Në vendin tuaj të punës po vijnë disa ndryshime, ose një mundësi për t'u transferuar në një pozicion të ri, për të filluar një aktivitet të ri ose për të kaluar në një vend të ri pune. Gjatë javës do të keni një bisedë të rëndësishme me një grua që do të ketë një ndikim në interesat dhe qëllimet tuaja profesionale, sociale apo politike.