HOROSKOP

Horoscope for May 1 by Russell Grant

Horoscope for May 1 by Russell Grant

Aries

You are tempted to share your thoughts with a new colleague. If there is something you do not want to spread in your workplace or neighborhood, you will do your best to keep your views and opinions to yourself. If you are talking online to someone you can not trust, make sure he or she does not see or hear confidential information.

Taurus

You will not get anywhere if you do not take action. You may notice a friend or colleague struggling with a job. A little encouragement will help them achieve more. Improvements can be made in your life and career. If you are looking for a job, make applications.

Gemini

Attending a group activity will be a lot of fun although with some team members it will be easier to work with than others. If you are in a leadership role, you will find ways to keep your shrewd friends and colleagues online. Where mistakes are made, look for solutions instead of trying to determine who is to blame.

Crab

Join forces with family and friends. Working together as a team will not only make you feel useful, but it can also help solve end-of-life relationship problems. Projects that have solid foundations have the best chance of succeeding. If you share one budget with another, take some time to discuss plans that need your partner's approval.

Leo

Ana e natyrës suaj që është e ndjeshme dhe perceptuese do të dalë në pah kur dikush t'ju kërkojë këshilla për një temë delikate. Mund t'ju duhet ta mendoni pak këtë çështje përpara se të përgjigjeni. Biseda do të rrjedhë kur të mblidheni me familjen dhe miqtë. Aktivitetet brenda katër mureve tuaja do të jenë të këndshme.

Virgjëresha

Ana ligjore e transaksioneve pronësore apo financiare do të shkaktojë vonesa dhe zhgënjim. Kjo nuk do t'ju befasojë edhe pse ka filluar t'ju zhgënjejë. Dalja në natyrë do të jetë terapeutike dhe nëse dikush sugjeron të shkoni në fshat ose bregdet, do të bini dakord me entuziazëm.

Peshorja

Interesat dhe aktivitetet që keni pasur më parë nuk ju tërheqin më vëmendjen apo entuziazmin. Ju pyesni veten nëse ka rrugë më të mira për të eksploruar. Nuk doni ta ndërprisni rutinën, por ndonjëherë ju bën mirë.

Akrepi

Jeni vigjilent dhe në top formë. Në momentin që do të njihni mundësitë më të mira për ju, do të jeni gati për të vepruar. Kur të vijë shansi juaj më i madh, asgjë nuk do t'ju pengojë. Do të jetë një surprizë e madhe kur një dëshirë që nuk e kishit menduar kurrë se do të realizohej fillon të japë shenja se po bëhet realitet.

Shigjetari

Nuk mund të vazhdosh të mendosh se mund të mbështetesh te dikush nëse të zhgënjejnë vazhdimisht. Një mik apo partner romantik do të dështojë në diçka duke mos e mbajtur as fjalën e dhënë. Ju mund të keni nevojë të konsideroni të bëni disa ndryshime të mëdha në këtë marrëdhënie për t'i bërë të ditur se nuk mund të vazhdojnë t'ju zhgënjejnë në këtë mënyrë.

Bricjapi

Nuk do të duhet shumë përpjekje për të kënaqur dikë. Gjithçka çfarë duhet të bëni është të jeni vetvetja. Ndjenja juaj e mrekullueshme e humorit dhe biseda e mprehtë është e mjaftueshme për t'i bërë përshtypje kujtdo. Një situatë në grup do të sjellë argëtim dhe të qeshura. Ju mund të prisni të shijoni shumë përsëritje të ngjarjeve të tilla plot argëtim gjatë javëve në vijim.

Ujori

Jeni të shtyrë nga një vendosmëri për të arritur rezultate të mira. Nuk ka rëndësi se çfarë po bëjnë njerëzit e tjerë, ju keni ndërmend të vazhdoni dhe të përparoni. Pas shumë mendimesh dhe një kontrolli të situatës suaj financiare, mund të vendosni t`i bëni mirë llogaritë.

Peshqit

A friend may have a temporary lack of memory. You will not be satisfied with their forgetfulness and suspect that they have deliberately chosen to keep this information hidden from you. Now you will want to understand why.