HOROSKOP

Horoscope for May 11 by Russell Grant

Horoscope for May 11 by Russell Grant

Aries

You will not be happy if you have no choice but to continue with routine work. Try not to spread your frustrations to other people. Friends and colleagues think they need to be extra careful, these days, not to upset you. You are like a tiger locked in a cage, counting the hours until you can escape the usual work.

Taurus

Your ruling planet Venus inspires a love of art and beautiful things. An unusual offer will be a strong attraction when it will give you the opportunity to own something that will look great in your home. If you have ever wanted to take a craft course, this is a good time to start.

Gemini

You have taken a lot on your desire to get involved in a variety of different projects. Now it seems like there are not enough hours in the day to do everything you need to do. Plan your time very carefully if it is not about giving up some commitments. You will manage to fit them all.

Crab

The best ideas will be found by sharing information with family, friends and colleagues. You may not have realized how much imagination a partner or colleague can actually have. A group project will go best if you are as open and honest as possible with others around you.

Leo

The demands a senior colleague makes on you are their way of preventing you from pursuing your career goals. They may have an opinion that you are looking for work elsewhere and are trying to distract you. If you are interested in a job vacancy, make sure you get an application form on time.

Virgo

Problemet janë në mendjen tuaj, por dikush do t'ju sigurojë se nuk ka asgjë tepër thelbësore për t'u shqetësuar. Çështjet financiare dhe të biznesit do të ecin mirë. Ndonjëherë thjesht duhet t'i besoni një profesionisti që ju thotë se e dinë se për çfarë po flasin.

Peshorja

Bashkimi i forcave me një partner romantik apo biznesi do të ketë efekt pozitiv në përmirësimin e situatës suaj financiare. Marrëveshjet që po bëni do të kenë kuptim për ju të dy. Nënshkrimi i një kontrate afatgjatë do ta bëjë të ardhmen të duket më e ndritshme dhe më e sigurt.

Akrepi

Ka disa objektiva që do t'i arrini më shpejt duke punuar me të tjerët sesa nëse do të provonit t'i bënit vetëm. Edhe pse preferoni të punoni vetë, ka shumë që mund të mësoni duke punuar në një ekip.

Shigjetari

Mendojini mirë vendimet që ka të ngjarë të kenë pasoja afatgjata. Ju mund të keni nevojë të merrni parasysh pikëpamjet e njerëzve të tjerë, si dhe pikëpamjet tuaja. Nëse jeni i martuar, kjo do të marrë kohë pasi diskutimi do të jetë i nevojshëm. Ju jeni më të aftë për të ecur përpara pa shumë diskutime të gjata nëse jeni vetëm.

Bricjapi

Diçka po ndodh në sfond dhe kjo mund të mos jetë në avantazhin tuaj. Jeni më të vetëdijshëm për atë që po ndodh prapa skene sesa disa njerëz që nuk janë aq vigjilentë ose aq të vëmendshëm sa ju. Vendimet e marra nga kolegët e vjetër nuk ka të ngjarë të jenë sipas dëshirës tuaj.

Ujori

Nuk është ide e mirë t'i besoni dikujt që nuk e njihni shumë. Nuk mund të bazohesh vetëm tek pamja. Besimi duhet fituar. Bëhuni gati për të kapur një mundësi në momentin që ju ofrohet, pasi ky do të jetë rasti.

Peshqit

A dispute will lead to a split. If you find it difficult to give up on someone who has been very close, frustration is holding you back. It is never a good idea to become too dependent on a single person. Try to look at such changes in a rational way and you will find it easier to accept what needs to happen.