HOROSKOP

Horoscope for September 11 by Russell Grant

Horoscope for September 11 by Russell Grant

Aries

You find it impossible to relax when all you think about are the things you have to do. You're fast approaching a deadline and you're nowhere near done. Ignore the complaints of your loved ones. Keep up the work. This is what you should do.

Taurus

You feel annoyed and annoyed by the deceptions of someone close to you. You won't have much patience for clueless people. At the same time, you are not in the mood for arguments and therefore in all conversations you will do your best to be tactful and diplomatic.

Gemini

There is a challenge on the horizon. You are not sure what is going on and the answers to your questions will leave you even more confused. You have a lot to go through and although it may seem like you are not making progress, at the end of the day you will see the results.

The crab

You are tired of someone's domineering behavior. You can no longer keep your feelings to yourself. It's time to voice your objections firmly. You will be disturbed by the outbreak of an argument, but this will also systematize the situation. Don't be surprised if you find you're not in the mood for some party favors this evening.

Leo

Planet sociale nuk duken shumë stimuluese. Më mirë të mos përfshiheni. Nëse nuk keni dëshirë të bëni shumë dhe mund t'i lini mënjanë disa detyra për një ditë tjetër, nuk ka arsye pse duhet ta detyroni veten të veproni. Në vend të kësaj, shijoni një ditë dembele.

Virgjëresha

Progresi i bërë në vendin e punës nuk do të jetë i parëndësishëm. Më në fund e gjithë puna e vështirë e së kaluarës ka filluar të marrë rezultate. Një i afërm i moshuar do t'ju afrohet për t'ju kërkuar një favor. Nuk është e lehtë për ta, ta kërkojnë këtë gjë dhe ju do ta kuptoni këtë. Ju gjithashtu do t'i siguroni ata se do të ishte një kënaqësi që të jeni në gjendje t'i ndihmoni ata.

Peshorja

Kini durim. Asgjë që bëni, nuk ju duket se është e drejtë. Duket se nuk mund të kënaqeni me një partner apo mik të ngushtë. Humori i tyre do t'ju shqetësojë. Përfundimisht mund të vendosni të kërkoni shoqëri diku tjetër.

Akrepi

Në ajër ndihet një frymë miqësore. Përgjegjësitë e mëdha i keni mbyllur me sukses. I meritoni disa ditë relaksuese. Partneri juaj shpreson të diskutojë diçka emocionuese dhe të veçantë me ju. Mund të zbuloni se dikush është i dashuruar me ju, nëse jeni beqar.

Shigjetari

Një i afërm i vjetër në moshë do të bëjë disa vëzhgime interesante dhe zbavitëse. Një mik i partnerit tuaj ka filluar t'ju shqetësojë dhe ju nuk mund ta kuptoni atë që partneri juaj sheh tek ai. Në të njëjtën kohë nuk do të ndërhyni në këtë marrëdhënie, thjesht do të mbani distancën sa herë që ky person është pranë.

Bricjapi

You are involved in a friend or partner's plans for future entertainment. This will give you something exciting to look forward to. It will come just in time when you feel suffocated by the same environment and the same people.

Aquarius

Someone in the family has been careless with money and this is not the first time. They expect you to help them, but if this is becoming a habit, you need to make it clear to them that they are self-reliant. There are a number of obligations that await you and that will keep you out of other people's way.

Pisces

You will act against your own interests if you pin your hopes on fate. Some people can benefit from your kindness and sensitivity. Be firm with yourself and listen to logic instead of letting your emotions get in the way.