HOROSKOP

Horoscope for May 14 by Russell Grant

Horoscope for May 14 by Russell Grant

Aries

Lately you have been so self-centered that someone who is close and special to you has started to feel that you are not in touch with his needs and feelings. You may disagree, but after an open conversation you will realize that you have imagined more than you have heard.

Taurus

Winning a debate at home makes you feel good. Your stubbornness will also show up in a group activity outside the home. You feel strong about an issue and do not want to back down in front of anyone, but can you be wrong about something? Look no further and you will learn more.

Gemini

You are doing the best you can in restrictive circumstances. The resources you need to meet an obligation are not available. One way or another you will achieve your goal. It would be easier if you were given more money, help and time.

Crab

Emotions will overwhelm you more when you hear a conversation that angers you. This is not the best time to make a lot of complaints. Resist the urge to talk without thinking. You need to be calm and take a more direct approach to getting the kind of response you hope to achieve.

Leo

You may have to complete some obligations that do not fit into your life. Extending your involvement in areas that no longer function will only bring further trouble. Sometimes you have so much to do that it is difficult to find priorities.

Virgjëresha

Janë disa angazhime që nuk mund t'i injoroni. Në të njëjtën kohë, çdo gjë që mund të lihet për një herë tjetër do të shtyhet. Pak ajër i pastër dhe ushtrimet fizike do t'ju bëjnë mirë.

Peshorja

Ju nuk dëshironi të ndiheni të mërzitur me një mik, por ata po lejojnë që një mosmarrëveshje të zvarritet kur dëshironi ta shihni të zgjidhur në mënyrë miqësore. Tensioni nuk do të ndikojë mirë në shëndetin tuaj. Gjeni mënyra për t'u çlodhur. Mos kaloni shumë kohë në vende ku ka debat dhe grindje.

Akrepi

Një mik apo partner i ri po tregon një tendencë për të qenë tepër kontrollues. Mesazhet e tij të vazhdueshme, që pyesin se çfarë po bëni kur nuk po kaloni kohë së bashku, kanë filluar t'ju çmendin. Ju mund t'i injoroni këto mesazhe. Nëse dikush nuk ju beson, mund të largoheni.

Shigjetari

Gjesti bujar i një miku do t'ju japë arsye për të buzëqeshur. Dikush do të ketë një mënyrë krijuese për t'ju kujtuar se jeni lodhur me detaje të parëndësishme dhe këto ju kanë marrë shumë kohë. Kjo është koha që mund të kishit kaluar në pushim dhe aktivitete të kohës së lirë.

Bricjapi

Nuk po ndiheni mirë për disa marrëveshje të bëra tashmë. Mos u ndjeni fajtor. Një mik do të përpiqet t'ju bindë të dilni kur gjithçka që dëshironi të bëni është të qëndroni brenda. Ju pothuajse nuk jeni ndalur gjatë ditëve të fundit, kështu që nëse ju pëlqen të bëni një pushim, bëjeni atë.

Ujori

Even the most difficult situation has its positive side. Simply overcoming challenges will make you stronger. You are focusing on disappointments and failures. Instead of letting your imagination run wild and think of the worst, remind yourself of your successes.

Pisces

It may seem like you are pushing yourself beyond your limits to accomplish a goal, but you can do it. You have the stamina and resilience to accomplish your goal. If you are just involved in a meaningful relationship, a social event will be the chance you have been waiting to introduce your partner to the world.