HOROSKOP

Horoscope for August 15 by Russell Grant

Horoscope for August 15 by Russell Grant

Aries

Someone has promised to be in touch with you today. You think their ideas will be useful for a step you're taking, but you don't want to take their support for granted. Until you hear from them, it will be hard to focus on anything else.

Taurus

A group effort will ensure that nothing feels like hard work. Although you may not feel very energetic, sharing the responsibility with others will make your day smooth. You won't say no to any offer of help that comes your way, but be careful too, a friend or acquaintance might need help.

Gemini

You just want to feel more confident about an interview, exam or audition you have to attend. Keep your head up and don't worry. Keep telling yourself that you will make it.

The crab

Someone asks for advice on an issue you feel strongly about. It will not be easy to give an unbiased view. The tension in the family is bothering you even though you are trying to ignore it in the hope that it will go away.

Leo

You are coming to the end of a project or situation and you are preparing for something else. This can be quite a stressful time for you when you will be hoping that the changes that will take place will go well. You may understand the need to be extremely careful when making decisions.

Virgo

Një shok skuadre ose koleg po dështon ndaj një sipërmarrjeje të përbashkët. Kjo mund të jetë e pakëndshme kur në fakt keni disa ide të shkëlqyera se si ta zhvilloni këtë projekt. Nëse është e nevojshme, dilni vullnetarisht për të vazhduar me disa nga punët vetë.

Peshorja

Besojini intuitës suaj dhe do të shmangni marrjen e një vendimi të keq blerjeje. Ju mund të kuptoni kur një marrëveshje ose ofertë nuk është aq e mrekullueshme sa e bën një shitës. Një prekje telepatie ekziston në një marrëdhënie të ngushtë ose miqësi. Kjo do të jetë argëtuese dhe e dobishme. Dikush do të jetë mirënjohës për mënyrën se si mund të kuptoni ndjenjat e tij.

Akrepi

Përpara se të bëni ndonjë ndryshim të madh, duhet të keni parasysh dëshirat dhe mendimet e atyre që janë më afër jush. Ju jeni të sinqertë dhe besnikë në marrëdhëniet tuaja dhe familja juaj e di që ju keni gjithmonë në zemër interesat e tyre më të mira.

Shigjetari

Në vendin e punës priten disa ndryshime dhe kjo është arsyeja që sot do të keni një ditë të lumtur. Mendja juaj po gumëzhin me ide, opsione dhe mundësi të reja. Edhe kolegët do të jenë të kapur nga kjo valë entuziazmi dhe pritjeje.

Bricjapi

Sot ju do të merreni me çështje që kanë të bëjnë me jetën tuaj të dashurisë, një partneritet të ngushtë ose një miqësi që është e rëndësishme për ju. Edhe pse kohët e fundit dikush e ka pasur të vështirë t'ju afrohet, mund ta befasoni duke iu drejtuar temave që nuk keni dashur t'i diskutoni në të kaluarën.

Ujori

This would be an ideal time for the new beginnings you have been thinking of making. You have the energy and determination to make your ambitions a success, and you have the rest of the week to devote to this new venture.

Pisces

Peace of mind is something that must be consciously pursued. Avoid people who are overly aggressive or domineering. Try to spend as much time as possible away from crowded places. You may also want to avoid a quiet colleague whose aloof demeanor makes you uneasy.