HOROSKOP

Horoscope for May 15 by Russell Grant

Horoscope for May 15 by Russell Grant

Aries

You have always been hardworking, but it is important to have a rewarding personal life as well. You have put a lot of responsibility into your work and need to take some time off. Traveling for fun will lift your spirits.

Taurus

A quarrelsome issue can drag on when you find yourself in front of someone who is as stubborn as you. Ask more questions and you may discover something that will help you put an end to this debate.

Gemini

Someone has deliberately provoked you by making statements in order to disturb you. Their comments do not conform to your core beliefs and principles, but do not be bored. Keep your attitude and agree that everyone has the right to their own opinion and yours happens to be very different from theirs.

Crab

Curb a possessive tendency. A disturbing recent event will make you feel insecure about some relationships. If you cling to a new partner or close friend, you can drive them away. Balance is the key in all relationships. A balance between focusing on your life and spending time with those you care about.

Leo

Bisedat me një të afërm më të vjetër do t'ju frymëzojnë të dëshironi të zbuloni më shumë për historinë tuaj familjare. Një mik i ditur do t'ju japë disa këshilla se si mund ta bëni këtë. Sa më i sigurt të ndiheni për një punë, aq më pak shanse do të keni që të bëni gabime.

Virgjëresha

Vendosni objektiva dhe filloni të ecni përpara drejt vendit ku dëshironi të jeni. Do të fitoni më shumë respekt në vendin e punës, ose në një situatë grupi kur njerëzit të shohin se jeni të sigurt tek vetja. Të ëndërrosh për atë që mund të kishe, nuk do të të çojë askund. Merrni hapa drejt qëllimit tuaj.

Peshorja

Është koha për të mbajtur qëndrim. Ju keni qenë shumë të dobishëm, shumë të detyruar dhe shumë të sjellshëm me dikë dhe tani ata po përfitojnë nga natyra juaj e mirë. Në vend që të vlerësojnë gjithçka që bëni për ta, e marrin për të mirëqenë. Ju preferoni marrëdhënie paqësore, por gjithashtu besoni në drejtësinë për të gjithë dhe aktualisht dikush nuk është aspak i drejtë me ju.

Akrepi

Keni bërë më shumë se sa duhet për dikë që është mbështetur shumë tek ju kohët e fundit. Detyrimet ndaj familjes dhe miqve kanë filluar të ndihen mbytëse. Të reduktosh përgjegjësitë e tua do të thotë t'i thuash dikujt që nuk je më i gatshëm të marrësh përsipër detyrimet e tij financiare dhe të tjera. Ata nuk do të jenë të kënaqur, por ky është problemi i tyre.

Shigjetari

Mund të duket e padrejtë që duhet të vazhdoni të mbani disa ngarkesa vetëm. Ndihma që ju nevojitet nuk do të jetë e disponueshme. Një projekt i vështirë do të përfundojë dhe ju duhet ta festoni këtë arritje. Duke marrë përsipër vetëm punën, ju keni fituar aftësi dhe njohuri të reja. Eprorët do të vlerësojnë shkathtësinë tuaj.

Bricjapi

Aktivitetet që keni pasur më parë kanë filluar të humbasin sharmin e tyre. Ajo që me të vërtetë mund të bëni tani është të gjeni mënyra të reja për të shprehur kreativitetin tuaj. Gjeni pak kohë për të pikturuar, shkruar ose mësuar të luani një instrument muzikor. Vendose veten të parën sot. Punoni për të kënaqur veten dhe jo të tjerët.

Ujori

Exercise can help relieve feelings of frustration or anxiety. Trying to stay in shape will help relieve stress and tension. Thinking about everything you need to do will only make you feel more overwhelmed. Whether a walk in the park, a relaxing spa treatment or a delicious meal can bring you happiness.

Pisces

Someone who is impressed with your creative skills will offer you a good assignment. You will reach heights you never thought possible. Do not let the embarrassing comments of an envious colleague bother you. This is their immature way of attracting attention and no one is impressed by their malicious behavior.