HOROSKOP

Horoscope for August 17 by Russell Grant

Horoscope for August 17 by Russell Grant

Aries

A client or colleague will show a side of their nature that you have never seen before. You may have an increase in income, but the money that was promised has not yet reached your bank account.

Taurus

You are unsure about something new to start. Refrain from committing until everything is clear. Watch for potential pitfalls ahead. Be extra careful when making deals with a relative, colleague or neighbor who has let you down before. They will likely do it again.

Gemini

You will have an increase in your income. It might not be much, but it will give you some extra cash to cover expenses. Plans with family will be postponed as they are not as important to you as a project you are currently contributing to.

The crab

Something will happen that will change your whole view of a friend or neighbor. It's someone you thought you knew well. Now you are finding out that you were wrong.

Leo

Plans postponed in the past are back. If you are married, you may plan to reaffirm your vows. Someone who has been good to you recently now needs your help. You are grateful for their friendship and this will be your way of rewarding them.

Virgo

Aktivitetet krijuese do të jenë mjetet me të cilat do të shpreheni më mirë. Do ta keni më të lehtë t'i tregoni ndjenjat tuaja në mënyra kreative. Sot do të kaloni kohë të mirë me dikë që përgjithësisht e konsideroni të mërzitshëm.

Peshorja

Shpenzimet e larta të kohëve të fundit mund të kenë rezultuar në një grumbull faturash të papaguara. Ju mund të ndiheni të irrituar me mënyrën se si partneri ose shoku i shtëpisë po shpenzon pa kujdes parat. Shpenzimet e tyre ekstravagante po shterojnë burimet tuaja. Mund t'ju duhet t'u kujtoni atyre se kostoja e jetesës po rritet dhe ata duhet të kontribuojnë në financat e bashkëjetesës.

Akrepi

Jeni përpjekur të mos shqetësoheni shumë për gjendjen e llogarisë suaj bankare. Megjithatë, do të ndjeni një lehtësim të madh kur një bonus do të vijë pikërisht në kohën kur ju do të keni nevojë.

Shigjetari

Jeni duke vendosur synime të reja. Nëse kohët e fundit keni pasur një ndjenjë relaksimi në jetën tuaj, kjo do të ndryshojë pasi përgjegjësitë po rriten. Jeni të përgatitur të punoni shumë për të arritur rezultate.

Bricjapi

Që kur një i afërm takoi një grup të ri miqsh gjërat kanë qenë paksa shqetësuese brenda familjes. Një partner po bën plane në të cilat nuk do të preferonit të përfshiheni, por për t'i mbajtur ata të lumtur, mund t'ju duhet të ndiqni të paktën disa nga këto plane. Vetëm mendoni, gjithçka do të përfundojë së shpejti.

Ujori

Një projekt i përbashkët do t'ju marrë shumë kohë, por kjo nuk është shqetësuese. Do ta shijoni këtë mundësi për të njohur personin që po punoni më mirë. Jeni beqar? Ju mund të tërhiqni dikë që është simpatik dhe me një sens të mirë humori.

Peshqit

You are working hard to help advance a group initiative. You've already put in a lot of time and you're starting to feel unappreciated as someone is constantly dismissing your ideas. A co-worker's attitude is bothering you and you may seriously consider withdrawing from this project. Do what makes you happy.

Tiranapost.al