HOROSKOP

Horoscope for May 17 by Russell Grant

Horoscope for May 17 by Russell Grant

Aries

Have a personal job to deal with today. You will not be bothered by the presence of family and friends who are not annoying. You also need the freedom to meditate, dream and use your imagination without much fuss or interruption.

Taurus

Financial assistance to a friend can weigh on your bank account. You are so determined to contribute to a worthwhile cause that you may not realize how much you have invested in it. You will not regret it, but you will still need to think more about your finances.

Gemini

Despite some considerable expense, you can make sensible decisions to keep your finances under control. An electrical or plumbing problem will need to be addressed immediately. There is still room to save for a holiday, despite these unforeseen bills. Consider applying for a home improvement debt.

Crab

Recent attempts to start a regular exercise routine have started to yield results in terms of how you look and feel much happier and healthier. Enrolling in an advanced study course is likely to be your next goal. You like to put your mind and imagination to work and you are never too old to stop learning. Look at new ways you can challenge yourself, intellectually.

Leo

Tregoni shqetësimin tuaj për shëndetin e një miku të ngushtë ose të një të dashuri. Ata mund të mos duan ta diskutojnë atë, por të paktën tregojini se jeni aty për ta nëse kanë nevojë për ndihmë ose mbështetje.

Virgjëresha

Jeni gati të korrni shpërblimet e përpjekjeve të kaluara. Farërat janë mbjellë dhe megjithëse nuk i keni parë ende frytet e punës suaj, rezultate të bollshme do të vijnë në rrugën tuaj. Ka ende punë për të bërë dhe mund të jetë e nevojshme të bëhet një ndryshim i lehtë në këtë drejtim. Konsideroni me kujdes drejtimin më të mirë që duhet ndjekur dhe bëjeni atë një prioritet.

Peshorja

Disa gjëra priren të mbeten përgjithmonë dhe kështu do të ndiheni për një çështje pronësie, trashëgimie apo sigurimi. Diçka që kishit menduar se do të ishte argëtuese në fillim, tani po rezulton të jetë e ndërlikuar dhe kërkon kohë. Pak durim, disa këshilla të mira dhe gatishmëria për të dëgjuar sugjerimet e dikujt mund ta bëjnë më të lehtë tashmë.

Akrepi

Të pranosh se je në një kornizë mendore të zhytur në mendime është e shëndetshme. Busulla juaj e brendshme po ju ndihmon t'ju drejtojë gjatë ditëve ndërsa shikoni jetën tuaj: të kaluarën, të ardhmen, fushat që mund të kenë shkuar keq dhe të tjera që dëshironi të përmirësoni.

Shigjetari

Do të mblidhni të gjithë energjinë pozitive të nevojshme për të përballuar një mik apo koleg që po bën çmos për të zbehur entuziazmin tuaj. Me të vërtetë nuk ka rëndësi se çfarë mund të thotë dikush tjetër, ju e dini saktësisht se çfarë do të bëni dhe si synoni të trajtoni një situatë të diskutueshme.

Bricjapi

Është e nevojshme të merret parasysh një çështje që duhet të ishte kryer nga dikush tjetër. Nuk do të ndiheni diplomat kur t`u tregoni të tjerëve se sa të zhgënjyer jeni me sjelljen e tyre. Është e kuptueshme që ndiheni të mërzitur kur u jepni diçka në dorë dhe ata as që kanë bërë përpjekje për ta kryer këtë përgjegjësi.

Ujori

The rhetoric coming from the officials is contradictory and confusing. There is not much optimism about what you are hearing, but you are determined to keep fighting for what you believe in. A great supporter of an important cause will support your efforts. Ask for more details on issues that still remain unclear.

Pisces

A small dispute over financial arrangements will bring to your attention the fact that you did not plan things properly. There is still time to make up for this mistake. This is a good time to think about the future and consider what it takes to realize a particular career hope or dream.