HOROSKOP

Horoscope for May 18 by Russell Grant

Horoscope for May 18 by Russell Grant

Aries

Negative thinking prevents you from finding true happiness. Do not tell yourself that you are not good enough or smart enough. Do not let the fact that you have no experience in some areas stop you from accepting an offer or opportunity. Break this pattern by overcoming these obstacles.

Taurus

Taking a leadership role in a team activity or venture in the community will inspire others to make some worthwhile accomplishments. Whether you are working for or on behalf of a charity, it will be your dedication, desire and determination that will make your efforts very rewarding. Keep working well.

Gemini

Important measurements can be handled quickly and efficiently. Although there are a number of serious obligations ahead, you will approach them positively. After treating it, you may decide to review some areas of your life and remove things that no longer serve a useful purpose.

Crab

New projects can be launched. There will be some problems ahead, but you are prepared for that. You never expected it to be easy and your goal of overcoming anything that hinders your progress, no matter what happens, will take you far.

Leo

Një problem financiar nuk do të largohet nëse e shpërfillni. Disa çështje do të përfitonin nga diskutimi serioz. Ka aspekte të jetës që ju sjellin kënaqësi, por edhe fusha që sjellin arsye për shqetësim. Bëni më të mirën për të qëndruar pozitiv. Vazhdoni t'i kujtoni vetes bekimet tuaja të shumta.

Virgjëresha

Një projekti të cilit i keni kushtuar shumë kohë, përpjekje dhe vëmendje po i vjen fundi. Kujdesi që keni pasur në punën tuaj ka filluar të shpërblehet dhe tashmë ju ndjeni shpërblimet e bollshme që vijnë. Ndërsa përgatiteni për të ardhmen, do të dëshironi të tregoni vlerësim për të gjithë mbështetjen, ndihmën dhe këshillat që keni marrë për të arritur deri këtu.

Peshorja

Do të ishte e lehtë të lini disa rutina nëse keni filluar së fundmi një dietë ose ndonjë regjim tjetër shëndetësor. Sigurohuni t'i përmbaheni asaj, çfarëdo që të ndodhë. Rezultatet e një takimi apo interviste të rëndësishme do t'ju japin një arsye për të festuar.

Akrepi

Një pikëpyetje qëndron mbi disa nga planet tuaja. Është e nevojshme të prisni që dikush të marrë vendime përpara se të dini se cilat opsione janë përpara jush. Vizitorë priten, por ata mund të mos vijnë. Është e vështirë të mos ndihesh i mërzitur duke pritur që të tjerët të vendosin për atë që do bëjnë.

Shigjetari

Një kërkesë e minutës së fundit nga një lart do t'i çojë të gjithë në një grindje. Megjithatë, nëse kjo është një provë e forcës ose aftësisë, vullnetit ose durimit, të tjerët do të shohin një anë të vendosur të natyrës suaj që mund të mos e kenë parë kurrë më parë.

Bricjapi

Dikush po jep një ultimatum. Kjo do të sjellë disa ndryshime serioze në një marrëdhënie pune. Ju jeni duke shpresuar se do të jetë për mirë. Çdo punë ose mundësi financiare që ju paraqitet ka nevojë për një mendim të kujdesshëm. Pavarësisht se sa të emocionuar ndiheni për oferta të tilla, ecni me kujdes.

Ujori

A loan you have offered to a friend is taking all your thoughts. You may wonder if they will ever pay you or take advantage of your kindness. At the end of the day they will have repaid the amount in full and you may feel guilty that you suspected they would keep the promise.

Pisces

The final money dispute will eventually be resolved. It may not be resolved immediately, but you will soon be able to see the conclusion of what has been a difficult and complicated issue. From this you will feel that you have more control over your personal finances.