HOROSKOP

Horoscope for September 18 by Russell Grant

Horoscope for September 18 by Russell Grant

Dashi

While your mind is endlessly imagining, you may miss a great opportunity to have fun. Are you lost in a fantasy world, but have you considered the practical aspects of your hopes and desires? The evening hours will be chaotic when there is something you need to do and have forgotten.

Demi

You want to feel like you're getting something worthwhile from your hard-earned money. Your body is crying out for a cuddle. After paying the bills, go for a spa treatment or buy something for yourself. You deserve to have fun.

Gemini

Promise yourself that you won't get too frustrated when problems arise. You can and will overcome some minor obstacles. Soon the restrictions and worries of the past will begin to settle. Be patient with an elderly relative who gets confused very easily. By the end of the day, things will improve significantly.

The crab

A close relationship reaches a turning point. A platonic friendship will come back down to earth. If you are already emotionally involved, there are likely to be problems between you and your partner. Instead of looking elsewhere for fun, think about how you can inject some passion into a long-term relationship.

Leo

Nuk do t'i thoni jo daljes fshehurazi në një strehë sekrete me partnerin tuaj. Ky është shansi që ju të dy keni pasur nevojë për të shijuar shoqërinë e njëri-tjetrit dhe për t'u rilidhur. Jeni beqar dhe kërkoni dashurinë? Mund të takoni dikë të veçantë gjatë një udhëtimi ose shëtitjeje në grup.

Virgjëresha

Do të jeni mbi re në një festë që mendonit se as do të ishit në listën e të ftuarve. Një mik me të cilin keni humbur lidhjet vite më parë do t'ju kontaktojë. Do të thotë shumë që ata kanë bërë përpjekje për të gjetur se ku po jetoni tani dhe takimi do të sjellë disa kujtime shumë të veçanta.

Peshorja

Një projekti për përmirësimin e shtëpisë po i vjen fundi. Atmosfera në shtëpi tani është më e relaksuar. Mosmarrëveshjet dhe vështirësitë e përvojave të fundit zgjidhen pa bujë. Një qëndrim i dhënies dhe i marrjes do të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve të diskutueshme, në një përfundim të këndshëm. Qëllimi juaj kryesor tani është të kultivoni kënaqësi.

Akrepi

Keni planifikuar të vizitoni një të afërm ose fqinj të moshuar që nuk del shumë për shkak të shëndetit të keq. Punët ju mbajnë të zënë dhe mund të mos e kuptoni se sa shpejt ka kaluar koha. Do t'ju shkojë në mendje ta lini këtë vizitë për një ditë tjetër, por nëse e bëni këtë, dikush do të zhgënjehet shumë.

Shigjetari

Akuzat që dikush hedh janë të padrejta dhe të pabaza. As mos e ul veten duke dhënë një përgjigje. Refuzoni të diskutoni për çështje për të cilat do të preferonit të mos flisnit. Dikush në familje nuk është në humor. Diskutimet dhe debatet nuk do të ndryshojnë asgjë kur disa njerëz mund t'i shohin gjërat vetëm nga këndvështrimi i tyre.

Bricjapi

Lajmet për paratë janë të mira. Një bonus ose një rritje e të ardhurave do ta bëjë më të lehtë pagesën e faturave tuaja në rritje. Zhvillimet e papritura nuk kanë gjasa të ndodhin. Përmirësim i jashtëzakonshëm do të bëhet në mjedisin tuaj në sajë të një pastrimi të madh. Do të jetë një lehtësim për të hequr qafe mbeturinat dhe shtëpia.

Ujori

You'll miss the company once a group you've worked with goes their separate ways. Don't be surprised if someone suggests you organize a party. People will flock to you for advice, guidance and support.

Pisces

You have shown admirable patience during the discussions. Now you want to end this matter once and for all. Others involved will fully agree and therefore a compromise will be reached.