HOROSKOP

Horoscope for May 2 by Russell Grant

Horoscope for May 2 by Russell Grant

Aries

You need to be realistic about your long-term goals. Finances are improving but you should not use this as an excuse for carelessness or complacency. Common sense is still needed in the coming weeks, especially when it comes to money-making ideas that seem to come out of nowhere.

Taurus

New career doors will open for you. Stay in touch with people who have helped you in the past. It does not matter if you can use your contacts to give your competitors an edge. You are not the only one doing this and you will not be the last.

Gemini

Recent disputes have been exhausting, but you have managed to agree on how to resolve a complex issue. A debate is over and yet you still have it in your mind. Today is tomorrow. The future looks much brighter now, so do not worry about yesterday. Look ahead.

Crab

You can feel the result of a situation and you are sure it will not be good. You will have the impression that you will have a big upheaval if you continue in the same direction. Express your doubts and insecurities. Someone who will feel the same way will be inclined to look for a way to avoid a problem.

Leo

Një iniciativ e marrë në dashuri ose para mund të shpërblehet, por mos e lini këtë të shkojë. Nëse provoni të njëjtën gjë përsëri, mund ta shtyni fatin shumë larg dhe mund të humbni gjithçka që keni fituar. Jini të lumtur për mënyrën se si kanë shkuar gjërat, por jini gjithashtu të arsyeshëm.

Virgjëresha

Jeni në kërkim të ideve dhe mundësive të reja. Merrni një gjë në kohë dhe do të arrini suksesin që shpresoni. Me dëshirën për ide të reja dhe gjëra të reja për të bërë, nuk do të zhgënjeheni nga planet që diskutohen në shtëpi apo kudo.

Peshorja

Nëse doni të jeni më të suksesshëm mund të duhet të kërkoni një punë të re. Jeni lodhur duke ndjerë se nuk po shkoni askund. Ju duhet të hartoni planin tuaj tani. Besojini intuitës suaj për t'ju ndihmuar të kuptoni se çfarë ju nevojitet për të ecur përpara.

Akrepi

Dikush që së fundmi ka pësuar një humbje ose zhgënjim do t'ju afrohet për këshilla ose një shpatull për të qarë. Ju jeni në gjendje ta vendosni veten në vendin e tij. Mund ta ndjeni atë që po kalojnë dhe nuk do mund t'i largoheni kurrë. Një i afërm që mendonit se ishte mirë financiarisht mund të kërkojë një borxh, duke ju çuditur plotësisht.

Shigjetari

Jeni në një lidhje që duket se nuk po shkon gjëkundi? Mund të jetë koha për të folur me zemër. Ju duhet ta dini se ku qëndroni me njëri-tjetrin, sepse dashuria e pashpërblyer mund të shkaktojë dhimbje zemre në të ardhmen. Jini të sinqertë me veten nëse jeni lodhur më shumë seç duhet apo keni ditur të kujdeseni dhe ta vlerësoni veten.

Bricjapi

Nëse nuk jeni të sigurt për dikë që sapo keni takuar, besojini instinkteve tuaja. Edhe nëse ata janë një mik i një shoku, kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet të krijoni mendimin tuaj për ta. Një i afërm do të konfirmojë se ndihet gjithashtu dyshues.

Ujori

Kreativiteti është me bollëk. Ju keni kaq shumë ide se si të përmirësoni shtëpinë ose kopshtin tuaj saqë nuk dini se me cilën të filloni së pari. Familja juaj do të ketë disa sugjerime të shkëlqyera për të ndarë dhe së bashku mund të kënaqeni duke punuar në projekte të krijuara për ta bërë jetën tuaj më të rehatshme, plot ngjyra dhe madje edhe luksoze.

Peshqit

Keni shumë gjëra për të cilat duhet të jeni mirënjohës. Ju ende mund të keni synime, ambicie dhe ëndrra për të ardhmen. Një ftesë për një ngjarje të pazakontë ose mundësia për të marrë pjesë në një seminar do t'u shtojë erëza ditëve tuaja.