HOROSKOP

Horoscope for October 2 by Russell Grant

Horoscope for October 2 by Russell Grant

Aries

Someone who is not afraid to express his feelings will talk for hours. If you are single you are creating a deep emotional connection and you will feel like you have found your soul mate. You may have thought you missed out on a job opportunity, but you'd be wrong. Get ready to show all your interest.

Taurus

You may need to be a little more patient and compassionate when you are with an elderly relative. They find it very difficult these days to express their thoughts in words. Conversations with someone who lives abroad will be very exciting.

Gemini

You didn't expect to be able to solve a problem that was holding you back. You were almost ready to give up on these ideas, but suddenly suggestions from a friend or colleague will get things moving again. New ideas can be put into action and this will bring about a positive change.

The crab

You've been holding back for a long time and it will be your partner or a close friend who pushes you to act on your dreams. It will be easier to follow them with their support. If you are alone you may find yourself in a deep conversation with someone you once wanted to get away from.

Leo

You thought you knew what you wanted until you talked to a new friend or colleague. A new influence in your life has you asking yourself questions about the future. Do not rush to make changes, give yourself a chance to acquire new information.

Virgo

There are questions that need answers from you. It will not be easy to open sensitive topics, but they must be discussed. Don't be afraid to look a close friend, partner or relative in the eye and ask the questions that are on your mind. You must know the truth.

Libra

Qëndrimi i një të afërmi në shtëpinë tuaj duket i padrejtë dhe jo i rehatshëm. Kërkesat që ata kanë ndaj jush janë shumë të paarsyeshme dhe ju nuk jeni të gatshëm t'i lini ata të vazhdojnë. Ju nuk do t'u jepni atyre vetëm atë që ata meritojnë, por do t`u bëni të qartë se gjërat duhet të ndryshojnë.

Akrepi

Bëjini të ditur shefit tuaj ose një kolegu se po kërkojnë shumë nga ju. Ata nuk mund të vazhdojnë të përfitojnë nga natyra juaj punëtore. Një mosmarrëveshje në vendin e punës nuk duhet të kalohet pa u vënë re. Flisni për këtë dhe do të zgjidhet në mënyrë të drejtë.

Shigjetari

Jeni duke u përgatitur mendërisht dhe fizikisht për sfidat që ju presin. Ju ndjeni se do të përjetoni diçka të madhe dhe emocionuese dhe duhet të jeni gati për këtë. Sapo një i afërm të pushojë së bëri presion për t'i bërë një nder, do ta merrni seriozisht kërkesën e tyre.

Bricjapi

Asgjë nuk duket e qëndrueshme apo e sigurt dhe do të duhet kohë për t'u përshtatur me ndryshimet që ndodhin rreth jush. Lajmi për një divorc, ndarje apo ndryshim në statusin e një shoku të ngushtë do t'ju befasojë plotësisht. Kujdes, mos i thoni diçka dikujt, që mund ta përdori kundër jush më vonë.

Ujori

It doesn't matter what anyone else says. It will be important for you to get things done on time. If you say you're going to do something, you'll make it a priority. Friends may not understand, but you don't have time to explain. An important deadline is approaching and you intend to meet it.

Pisces

You will have a second chance to go after something you rejected in the past. Try to resist by telling yourself that you will make it. Once you let go of the fear and do it, you'll be glad you did. Some exciting experiences await you.